Europa
Denne turen har gått
Holland, blomstringstur
Tulipaner i Keukenhof
I mange år har vi kjørt «blomstringstur» til Holland på våren når det store blomsteropptoget går fra Noordwijk til Haarlem. I tillegg til blomsterprakten inngår andre turistattraksjoner: Amsterdam med alle kanalene, miniatyrbyen Madurodam, Panorama Mesdag, besøk på porselensfabrikk m.m. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går til Alvdal hvor det blir frokost. Videre sørover Østerdalen til Oslo og avreise med Color Lines ferje kl. 14.00. Lunsjbord ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 2: Kiel - Sassenheim
Frokost før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen fortsetter forbi Hamburg, Bremen, Osnabrück, og grensen til Nederland passeres før Hengelo. Videre til Sassenheim for middag og overnatting i 4 netter på Van der Valk Hotel. Byen ligger midt i blomsterdistriktet.

Dag 3: Sassenheim, utflukt Amsterdam
Først på morgenen besøkes blomsterauksjonen i Aalsmeer. Her selges hundretusenvis av blomster og planter hver morgen og formiddag til markeder over hele Europa. På formiddagen kjører vi til Amsterdam. Her blir det først en båttur på kanalene og omvisning i diamantsliperi hvor man kan gjøre gunstige innkjøp av smykker. Ettermiddagen disponibel i sentrum før vi kjører tilbake til hotellet.

AmsterdamAmsterdamDiamantsliperi

Dag 4: Sassenheim, blomstertog og Haag
På formiddagen ser vi på det store blomsteropptoget som går fra Noordwijk til Harlem. Toget har flotte dekorerte vogner og flere musikkorps. På ettermiddagen besøkes miniatyrbyen Madurodam med kjente bygninger og anlegg i målestokk 1:25. Etterpå ser vi på rundmaleriet Panorama Mesdag.

BlomstertogetBlomstertogetMadurodam

Dag 5: Sassenheim, utflukt Keukenhof og Delft
Vi besøker blomsterparken Keukenhof med sitt 250 dekar store område bestående av enorme mengder løkblomster og forskjellige busker og trær. Det er et imponerende skue. Etterpå besøkes porselensfabrikken i Delft med produksjon av det verdenskjente blå porselenet.

KeukenhofKeukenhofDelft

Dag 6: Sassenheim - Oldenburg
På formiddagen besøker vi en treskomaker og et gårdsysteri hvor vi smaker på forskjellige typer hollandsk ost. Vi besøker fiskelandsbyen Volendam hvor en del av befolkningen går i nasjonaldrakter. Vi fortsetter over Zuiderzee-demningen mot Nordsjøen før vi passerer Groningen og kommer inn i Tyskland igjen. Middag og overnatting Hotel Bavaria i utkanten av Oldenburg.

Dag 7: Oldenburg - Kiel / Oslo
Fra Oldenburg kjører vi forbi Bremen, Hamburg og frem til Kiel. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje fra Kiel til Oslo. Middag/koldtbord ombord og overnatting i innvendig lugar.

Dag 8: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Vi kjører nordover Østerdalen hvor turens siste middag inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddagen/kvelden.8 DAGER
12.890,-

Turnr.: 25
Avreise:
Påstigningsalternativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 5 hotellovernattinger
  • 8 frokost
  • 1 lunsj
  • 7 middag
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • Inngang Keükenhof, Madurodam og Panorama Mesdag
  • Båttur og diamantsliperi i Amsterdam
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 3.250,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 950,-
  • Utvendiglugar tur/retur: kr. 400,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 22

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Søk med kategori
Tema
 » Blomster, Hage
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Nederland