Europa
Denne turen har gått
Tyrol, Kitzbühel

KitzbühelTyrol i Østerrike er et populært reisemål og har mange fine feriebyer både sommer og vinter. På denne turen har vi valgt Kitzbühel, kjent for oss nordmenn som vintersportsted. Byen er en trivelig småby med typiske østerrikske hus. Vi benytter Color Line mellom Oslo og Kiel på reisen.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Lunsj ombord etter avgang og overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 2: Kiel - Merseburg
Frokost før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen fortsetter på fine tyske motorveger forbi Berlin og sørover til Merseburg. Middag og overnatting på Radisson Blu Hotel.

Dag 3: Merseburg - Kitzbühel
Vi fortsetter sørover. Passerer Nürnberg og München før grensen til Østerrike passeres ved Kufstein. Vi har kommet til Tyrol og har kort veg frem til Kitzbühel. Her skal vi bo i 5 netter på Hotel Maria Theresia som ligger i sentrum av denne typiske østerrikske småbyen. For oss er byen kjent for sine årlige Hahnenkammrennen i januar hvert år. Vi får frokost og middag på hotellet under oppholdet.

KitzbühelKitzbühelKitzbühel

Dag 4 - 7: Kitzbühel
Vi kan tilbringe dagene i ro, ta heisen opp i fjellet med fottur i fint alpelandskap eller delta på utflukter. Vi har en dagsutflukt til Zell am See og videre på Großglockner høyfjellsveg. Vi kjører over fjellet ned til småbyen Heiligenblut som ligger på sørsiden av fjellet. Turen tilbake går gjennom Felbertauerntunnelen. Vi har også heldagsutflukt til Salzburg med Berchtesgaden.

SalzburgGroßglocknerHeiligenblut

Dag 8: Kitzbühel - Hannover
Vi forlater Kitzbühel og kjører nordover. Grensen til Tyskland passeres ved Kufstein og vi kjører på tyske motorveger forbi Würzburg, Kassel og frem til Hannover. Middag og overnatting på H+ Hotel Hannover.

Dag 9: Hannover - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Oslo. Koldtbord og overnatting innvendig lugar.

Dag 10: Oslo - Trøndelag
Frokost før ankomst Oslo kl. 10.00. Middag på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.
10 DAGER
13.270,-

Turnr.: 31
Avreise:
Påstigningsalternativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • 7 hotellovernattinger
  • 10 frokost
  • 1 lunsj
  • 9 middag
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 1.300,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 1.950,-
  • Lugar med vindu: kr. 450,- p.p.

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Søk med kategori
Tema
 » Natur
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Østerrike