Europa
Denne turen har gått
Albir, Costa Blanca, Spania

Albir

Color FantasyDag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Turen starter fra Trøndelag tidlig på morgenen. Frokost spiser vi på Taverna Alvdal. Kl. 14.00 avreise med Color Lines store ferje fra Oslo til Kiel. Lunsjbord ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 2: Kiel - Mannheim, 660 km
Frokost på ferja før ankomst Kiel kl.10.00. Vi kjører langs tyske motorveger forbi Hamburg, Kassel, Frankfurt og til middag og overnatting på Best Western Hotel Mannheim City.

Dag 3: Mannheim - Lyon, 620 km
Vi kjører videre sørover forbi Karlsruhe og passerer grensa til Sveits ved Basel. Vi passerer Bern og Geneve før vi kjører inn i Frankrike. Middag og overnatting på Hotel Ibis Lyon Est Bron.

Dag 4: Lyon - Santa Susanna, 580 km
Turen fortsetter sørover Rhônedalen og langs Middelhavet. Vi passerer Nimes og Montpellier før vi kjører inn i Spania. Vi fortsetter til Santa Susanna på Costa Brava kysten nord for Barcelona. Middag og overnatting på Aqua Hotel Aquamarine & Spa.

Dag 5: Santa Susanna - Albir, 560 km
Vi fortsetter sørover langs Middelhavskysten. Vi passerer Barcelona, Valencia og kommer frem til Albir på Costa Brava kysten på ettermiddagen. Her blir det overnatting i 8 netter, hele påskeuken, på utmerkede Albir Playa Hotel & Spa.

Albir Playa Hotel & SpaAlbir Playa Hotel & SpaAlbir Playa Hotel & Spa

AlbirDag 6 - 12: Albir
Vi har 7 hele dager disponible i Albir. Vi kan benytte oss av hotellets fasiliteter, vandre i behagelig klima og flotte omgivelser. Vi arrangerer også ulike utflukter med lokale guider.
- Heldagsutflukt til Altea med besøk på marked og til Alfaz del Pi etterpå.
- Heldagsutflukt til Jijona og Villajoyosa med byrundtur og besøk i sjokolademuseum. Jijona er spesielt kjent for mjuk nougat.
- Heldagsutflukt til Guadalest, en mindre landsby som ligger litt opp i fjellene. Stenbelagte små gater og smug med ulike håndarbeidsbutikker lokker turistene til seg. På turen besøkes også nasjonalparken Las Fuentas del Alger.

GuadalestVillajoyosaAltea

Dag 13: Albir - Perpignan, 680 km
Vi forlater Albir og kjører nordover langs den spanske Middelhavskysten. På ettermiddagen passeres Barcelona og vi kjører inn i Frankrike. Middag og overnatting på Quality Hotel Centre i Perpignan sør i Frankrike.

Dag 14: Perpignan - Dijon, 640 km
Vi kjører langs kysten forbi Montpellier og til Avignon. Herfra følger vi Rhônedalen forbi Valence, Lyon, Beaune og frem til Dijon. Vi passerer store vindistrikt langs vegen opp Rhônedalen Middag og overnatting på Hotel Ibis Styles Central i Dijon.

Dag 15: Dijon - Köln, 540 km
Vi kjører videre nordover til Luxemburg før vi kommer til Tyskland ved Trier øverst i Moseldalen. Videre mot Bonn og Köln i Rhindalen for middag og overnatting.

Dag 16: Köln - Hamburg, 430 km
Turen fortsetter langs tyske motorveger forbi Dortmund, Münster, Osnabrück, Bremen og frem til Hamburg. Middag og overnatting på Leonardo Hotel Stillhorn sør for Hamburg.

Store Belt brua sett fra ala carte restauranten, Color FantasyDag 17: Hamburg - Kiel / Oslo, 100 km
Siste etappe i Tyskland går på formiddagen til Kiel. Her har Color Lines ferje avgang kl.14.00. Middagsbuffet ombord  og overnatting i innvendig lugar.

Dag 18: Oslo - Trøndelag
Frokost på ferja før ankomst Oslo kl.10.00. Turen går nordover Østerdalen hvor turens siste måltid inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.




18 DAGER
14.950,-

Turnr.: 40
Avreise:
Påstigningsalternativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • 15 hotellovernattinger
  • 18 frokost
  • 1 lunsj
  • 17 middag
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 3.950,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 900,-
  • Utvendig lugar tur/retur: kr. 450,- p.p.

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Søk med kategori
Tema
 » I ro (med mindre utflukter)
Reisemåte
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Frankrike
 »  » Tyskland
 » Sør Europa
 »  » Spania