Europa
Denne turen har gått
Andalucia med Granada og Sevilla
GranadaAndalucia, den sørligste delen av Spania, er rik på historie, kultur og skiftende landskap. Vi benytter Norwegians direktefly Trondheim - Malaga tur/retur. Vi tar en interessant rundreise med buss og besøker Granada, Córdoba og Sevilla.

Dag 1: Værnes - Malaga - Granada
Avreise med Norwegians direktefly fra Værnes kl. 12.00 med ankomst Malaga kl. 16.30. Her møter vi vår buss og turen går en kort strekning gjennom Sierra Nevada frem til Granada. Byen ble grunnlagt år 400 f.Kr. og var hovedstad i det mauriske riket fra 711 til 1492. Byens arkitektur bærer preg av dette i dag. I byen er det egen arabisk bydel med maleriske gater og små butikker. Middag og overnatting på hotell Carmen i Granada i 2 netter.

Fran Mezquita moskeen, CordobaDag 2: Granada
Vi besøker Alhambra, sultanens residens som består av festningen Alcazaba og palasset Alcazar. Det imponerende palasset gir en god indikasjon på Arabernes storhetstid. Inntil området ligger også sommerresidensen for kongen av Granada. Her er det vakre haver med springvann og kanaler.


AlhambraPatioGranada

Dag 3: Granada - Córdoba - Sevilla
Fra Granada kjører vi nordvestover gjennom kuppert landskap frem til Córdoba. Her besøker vi den store arabiske moskeen, La Mezquita, bare moskeen i Mekka er større. Rundt moskeen er det en arabisk bydel med arabisk gatemønster som en labyrint. Vi fortsetter vestover gjennom frodig og fruktbart landskap til Sevilla, hovedstaden i Andalucia. Overnatting i 2 netter på Hotel Fernando sentralt i byen.

Dag 4: Sevilla
På formiddagen vil en lokal guide vise oss rundt i sentrum av byen. Verdens største gotiske kirke, Katedralen, er rikt utsmykket og har mange glassmalerier. Her er også Christofer Columbus' grav. Videre besøkes den kjente «Spanskeplassen». Ettermiddagen fri til egen disposisjon. Mange muligheter for handling.

Spanskeplassen, Sevillade San Telmo palasset, SevillaChristopher Columbus sitt gravkammer

Dag 5: Sevilla - Malaga / Værnes
På formiddagen kjører vi østover mot Malaga og Middelhavskysten. Kl. 14.20 er det avreise med Norwegians direktefly til Værnes hvor vi lander kl. 18.35.5 DAGER
9.250,-

Turnr.: 44
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Malaga tur/retur
  • 4 hotellovernattinger
  • 4 frokost
  • 4 middag
  • Lokale guider i Granada og Sevilla
  • Inngang Alhambra og Cordoba
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 1.900,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 40

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700