Europa
Denne turen har gått
Salou, Spania

Hotel H10 Vintage

Color FantasyDag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Turen starter fra Trøndelag tidlig på morgenen. Frokost spiser vi på Taverna Alvdal. Kl. 14.00 avreise med Color Lines store ferje fra Oslo til Kiel. Lunsjbord ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 2: Kiel - Schwetzingen / Heidelberg
Frokost på ferja før ankomst Kiel kl.10.00. Vi kjører langs tyske motorveger forbi Hamburg, Kassel, Frankfurt og til middag og overnatting på ACHAT Comfort Hotel.

Dag 3: Schwetzingen - Valence
Vi kjører videre sørover forbi Karlsruhe og passerer grensa til Sveits ved Basel. Vi passerer Bern og Geneve før vi kjører inn i Frankrike. Middag og overnatting på hotell Novotel i Valence i Rhônedalen.

SalouDag 4: Valence  - Salou
Turen fortsetter sørover Rhônedalen og langs Middelhavet. Vi passerer Nimes og Montpellier før vi kjører inn i Spania. Langs Costa Brava-kysten, forbi Barcelona og frem til Salou ca. 80 km sør for Barcelona. Her skal vi bo i 11 netter på hotell Hotel H10 Vintage Salou. Hotellet har eget svømmebasseng og har kort gangavstand til stranden og sentrum av byen. Frokost og middag under oppholdet.

Hotel H10 VintageHotel H10 VintageHotel H10 Vintage
SalouSalouSalou

Dag 5 - 14: Salou
Så har vi 10 hele dager på oss i Salou. Vi skal selvsagt bade, sole oss og slappe av. Men vi legger også opp interessante utflukter. En heldagsutflukt nordover til Catalonias hovedstad, Barcelona. En lokal guide viser oss byens severdigheter, katedralen "la Sagrada Familia", Columbusstatuen, området som ble benyttet til sommer-olympiaden i 1992 m.m. Det vil også bli en kortere utflukt langs kysten. Om kveldene vil det bli ulike tilbud og vi kan oppleve spansk Flamencoshow. Utfluktene er ikke inkludert i reisens pris.

BarcelonaLa Rambla, BarcelonaOL stadion

Dag 15: Salou - Valence
Vi forlater Salou og Spania etter frokost. Vi passerer Barcelona og kommer inn i Frankrike sør for Perpignan. Vi fortsetter forbi Montpellier og til Valence. Middag og overnatting på Novotel.

Dag 16: Valence - Luxemburg
Vi fortsetter nordover Rhônedalen forbi Lyon og Dijon før vi kommer til Luxemburg.  Middag og overnatting på Hotel Parc Belle-Vue.

Dag 17: Luxemburg - Bad Bramstedt
Det er kort veg til Tyskland og Trier øverst i Moseldalen. Vi fortsetter langs Moseldalen mot Koblenz. Videre forbi Bonn og Köln før turen går nordover mot Bremen og Hamburg. Middag og overnatting på Tryp Hotel, nord for Hamburg.

Store Belt brua sett fra ala carte restauranten, Color FantasyDag 18: Bad Bramstedt - Kiel / Oslo
Siste etappe i Tyskland går på formiddagen til Kiel. Her har Color Lines ferje avgang kl.14.00. Middagsbuffet ombord  og overnatting i innvendig lugar.

Dag 19: Oslo - Trøndelag
Frokost på ferja før ankomst Oslo kl.10.00. Turen går nordover Østerdalen hvor turens siste måltid inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.

Salou
19 DAGER
16.950,-

Turnr.: 41
Avreise:
Påstigningsalternativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • 16 hotellovernattinger
  • 19 frokost
  • 1 lunsj
  • 18 middag
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 3.600,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 950,-
  • Utvendig lugar tur/retur: kr. 450,- p.p.

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Søk med kategori
Tema
 » I ro (med mindre utflukter)
 » Soling
Reisemåte
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Frankrike
 »  » Luxemburg
 »  » Tyskland
 » Sør Europa
 »  » Spania