Europa
Denne turen har gått
Gardasjøen
Bardolino, Gardasjøe
Gardasjøen ligger sør for Alpene og er Italias største innsjø. I nord er sjøen omkranset av høye fjell. Mot sør åpner flatlandet seg mot Posletta. Klimaet er svært behagelig og stedet tiltrekkende for turister. Vi ligger i ro i byen Bardolino på østsiden av Gardasjøen. På turen besøkes Verona og det vil være muligheter for å se en operaforestilling på den store utearenaen. Turen nordover går gjennom Sveits. Vi benytter Color Lines ferje Oslo - Kiel tur/retur på reisen.

Color FantasyDag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal og avreise med Color Lines ferje fra Oslo til Kiel kl 14.00. Koldtbord ombord og overnatting i utvendig dobbeltlugar.

Dag 2: Kiel - Kassel
Turen går på tyske motorveger forbi Hannover og frem til Kassel hvor det blir middag og overnatting på Wyndham Garden Hotel.

Dag 3: Kassel - Innsbruck
Vi fortsetter sørover forbi Nürnberg og München. Videre til Garmisch Partenkirchen og til Tyrols hovedstad Innsbruck. Overnatting på Hotel Grauer Bär.

BardolinoDag 4: Innsbruck - Bardolino
Grensa til Italia passeres ved Brennerpasset. Videre forbi Bolzano og Trento før vi tar av mot Gardasjøen og byen Bardolino som ligger på østsiden av sjøen. Her skal vi bo i 4 netter på Hotel Idania. Hotellet har egen hage med utendørsbasseng. Ankommer Bardolino tidlig på ettermiddagen.

GardasjøenDag 5 - 7: Gardasjøen
Muligheter for avkobling, soling, bading og handling. Det blir muligheter for en båttur på Gardasjøen. Det blir utflukt til Verona og man kan overvære en forestillingen på den store utearenaen i Verona.

Arenaen i VeronaVeronaJulies balkong

Dag 8: Bardolino - Ulm
Vi forlater Gardasjøen og kjører vestover mot Milano. Herfra kjører vi nordover til Sveits. Vi passerer Lugano før vi kjører over San Bernardinopasset. Vi kjører gjennom Liechtenstein før vi ankommer Bregenz i Østerrike som ligger i østenden av Bodensjøen. Videre til Tyskland og Ulm for overnatting på Hotel Maritim.

Dag 9: Ulm - Hildesheim
Vi fortsetter nordover i Tyskland forbi Rothenburg ob der Tauber, Würzburg og frem til Hildesheim. Middag og overnatting på Novotel Hildesheim.

Dag 10: Hildesheim - Kiel / Oslo
Vi kjører forbi Hamburg og frem til Kiel. Herfra tar vi Color Lines ferje kl 14.00 til Oslo. Middag/koldtbord ombord og overnatting i utvendig dobbeltlugar.

Dag 11: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl.10.00. Turen går nordover Østerdalen til turens siste middag på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddag/kveld.11 DAGER
14.860,-

Turnr.: 46
Avreise:
Påstigningsalternativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 8 hotellovernattinger
  • 11 frokost
  • 1 lunsj
  • 10 middag
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur med utvendig lugar
  • Utflukt Verona
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 1.730,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 1.950,-
  • Operaforestillingen i Verona: kr. 400,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 42

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700