Europa
Denne turen har gått
Paris
Notre DameParis, byenes by, er en av de klassiske reisemålene i Europa. Før eller siden bør alle besøke og oppleve byen og dens atmosfære, de mange kjente byggverk, motene og kunstens sentrum m.m. Vi benytter DFDS Oslo - København tur/retur.

Dag 1: Trøndelag - Oslo - København
Tidlig avreise fra Trøndelag. Etter opphold på Alvdal fortsetter vi sørover Østerdalen til Oslo hvor DFDS sin ferje har avgang kl. 16.30. Middag om kvelden og overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 2: København - Moers
Frokost på ferja før ankomst København kl. 09.45. Turen går til Rødby og ferje til Puttgarden. Videre forbi Lübeck, Hamburg, Bremen før turen går sørover mot Moers ved Essen. Middag og overnatting på Van der Valk Hotel.

Dag 3: Moers - Paris
Grensen til Belgia passeres ved Aachen. Vi fortsetter forbi Brüssel og til Frankrike. På ettermiddagen fortsetter vi sørover til Paris. Her skal vi bo i 4 netter på Mercure Paris Montmartre Sacre Coeur som ligger sentralt i bydelen Montmartre. Frokost på hotellet under oppholdet.

Dag 4 - 6: Paris
Under oppholdet i Paris vil en lokal guide vise oss rundt i byen. Vi får se Notre Dame, Triumfbuen, Eiffeltårnet, Concordeplassen, Pompidou-senteret m.m. Under oppholdet vil det også bli tid til å besøke museet «Louvre» og/eller gå i butikker for de som ønsker det. Om kvelden vil det bli besøk på Montmartre, hvor vi fra kirken «Sacre Coeur» har flott utsikt utover byen. Videre besøkes malernes torg med mange små restauranter. Det vil også bli anledning til å besøke den verdenskjente kabareten på Moulin Rouge. Middag på nærliggende restaurant på dag 4.

Eiffeltåret, ParisSacre Coeur, Paris

Dag 7: Paris - Hannover
Vi forlater Paris og kjører nordover forbi Brüssel og inn i Tyskland ved Aachen. Videre forbi Köln og frem til Hannover hvor det blir middag og overnatting på H4 Hotel Hannover Mitte.

Dag 8: Hannover - København / Oslo
Vi kjører nordover forbi Hamburg, Lübeck og til Puttgarden, med ferje til Rødby og videre frem til København. Her har DFDS sin ferje avgang kl. 16.30. Musikk, hygge og dans utover kvelden. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 9: Oslo - Trøndelag
Ankomst Oslo kl. 09.45. Turen går nordover Østerdalen og vi er tilbake i Trøndelag i løpet av kvelden.9 DAGER
8.940,-

Turnr.: 36
Avreise:
Påstigningsalternativ: 2

Prisen inkluderer:
  • 6 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 4 middag
  • DFDS Oslo - København tur/retur med innvendig dobbeltlugar
  • Rødby - Puttgarden tur/retur
  • Guide i Paris
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 3.190,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 800,-
  • Lugar med vindu: kr. 300,- per person
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 32

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Søk med kategori
Tema
 » Historie
 » Spel, Teater etc.
 » Handling
Reisemåte
 » Nattferje
 »  » DFDS Oslo - København
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Frankrike