Europa
Denne turen har gått
Tyrol, Kirchberg

Vi har gjennom årene hatt mange turer til ulike byer og ferieområder i Tyrol i Østerrike. Denne turen i september har opphold i en flott liten ferieby Kirchberg hvor vi bor i 5 netter på utmerkede Hotel Zentral. Vi har ulike utflukter under oppholdet og benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Det blir frokost på Taverna Alvdal før turen går sørover Østerdalen til Oslo. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Lunsjbuffet like etter avgang fra Oslo. Underholdning, musikk og hygge samt muligheter for en god handel i taxfree butikken ombord. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 2: Kiel - Fulda
Det blir frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Vi fortsetter sørover Tyskland forbi Hamburg, Hannover, Kassel og ankommer Fulda på ettermiddagen. Her blir det middag og overnatting på Hote Fulda Mitte.

Dag 3: Fulda - Kirchberg
Turen går videre sørover. Ved Würzburg tar vi vegen litt vestover forbi Nürnberg før vi passerer München. Grensen til Østerrike passeres ved Kufstein. Herfra følger vi mindre veger frem til Kirchberg i Tyrol. Denne alpebyen har ca. 5 000 innbyggere og ligger i Brixental nord for Kitzbüheler Alpene. Høyden over haver er ca. 850 meter. Byen har et godt utbygd heis- og gondolnett som er viktig både for skiturister på vinteren og for fotturister som ønsker å vandre i fjellene på sommeren.

Vi skal bo i 5 netter på utmerkede Hotel Zentral som ligger i sentrum. Hotellet har en stor Spaavdeling. Vi spiser frokost og middag på hotellet under oppholdet. En kveld blir det grillkveld i hagen.

Hotel Zentral, KirchbergHotel Zentral, KirchbergHotel Zentral, Kirchberg

Dag 4 - 7: Kirchberg
Man kan ha rolige dager i byen og nyte hotellets fasiliteter eller man kan gå fotturer i lett alpeterreng. Det blir også utflukter under oppholdet.
Vi tar en heldagsutflukt forbi St.Johan og forbi det kjente vintersportstedet Hochfilzen. Videre til Zell am See før vi kjører på en av Østerrikes høyeste fjellveger over Großglockner. Vegen går opp til ca. 2 500 m.o.h. og det er utsikt mot Østerrikes høyeste fjell på 3 798 m.o.h. Vi kjører ned til byen Heiligenblut som ligger på sørsiden av fjellet. Returen går gjennom Tauerntunnelen, forbi Kitzbühel og til Kirchberg.
Vi tar også en utflukt til Tyrols hovedstad, Innsbruck. Vi ser på den kjente hoppbakken og besøker sentrum med sin trivelige gågate.

Zell am SeeGroßglocknerHeiligenblut

Dag 8: Kirchberg - Berlin
Vi forlater Kirchberg og kjører nordover til Tyskland. Vi passerer grensen ved Kufstein og passerer München og Nürnberg. På ettermiddagen passeres Leipzig før ankomst Berlin. Her blir det overnatting på hotell Wyndham Garden i Henningsdorf nord-vest for sentrum.

Dag 9: Berlin - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og avreise med Color Lines ferje til Oslo kl. 14.00. Koldtbord ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 10: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen går nordover Østerdalen og turen siste middag inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.




10 DAGER
11.960,-

Turnr.: 32
Avreise:
Påstigningsalternativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • 7 hotellovernattinger
  • 10 frokost
  • 1 luns
  • 9 middag
  • Utflukter som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 960,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 1.200,-
  • Utvendig lugar tur/retur: kr. 450,- p.p.

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Søk med kategori
Tema
 » Natur
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Østerrike