Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
Porec, Kroatia
PorecAdriaterhavskysten har alltid vært et populært reisemål. På italiensk side er landskapet flatt og det finnes store sandstrender. På østsiden er landskapet mer variert og berglendt. Her finnes få sandstrender, noe som medfører at vannet blir meget klart og fint. Høydedrag mot nord reduserer de nordlige vindene i vinterhalvåret og dette medfører et behagelig klima hele året. Det er mange kjente ferieplasser på halvøya Istra. Vi har valgt middelalderbyen Porec til hovedoppholdet på turen.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje fra Oslo til Kiel. Lunsjbuffet etter avgang og overnatting i dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Fulda
Frokost før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går på tyske motorveger forbi Hamburg, Hannover, Kassel og frem til Fulda. Middag og overnatting på Maritim Hotel am Schlossgarten.
Dag 3: Fulda - Dornbirn
Vi fortsetter sørover forbi Würzburg og Ulm. Etterpå mot Bodensjøen, Bregenz og til Dornbirn for middag og overnatting på Vienna Hause Martinpark Dornbirn.
Dag 4: Dornbirn - Verona
Vi kjører gjennom Liechtenstein før vi ankommer Sveits. Vi krysser Alpene over San Bernardinopasset og frem til Luganosjøen. Fortsetter inn i Italia og ved Milano kjører vi østover over Posletta forbi Gardasjøen og til middag og overnatting på SHG Hotel Catullo ved Verona.
Dag 5: Verona - Porec
Vi fortsetter til Trieste og videre til Slovenia og Kroatia, og til feriebyen Porec på Istrahalvøya. Her skal vi bo i 7 netter på Crystal Sunny Hotel by Valmar.
Dag 6 - 11: Porec
Vi har 6 hele dager disponible i Porec og på Istra. Porec by rommer gammel bebyggelse med sjarmerende hus fra middelalderen og glattslitte brosteiner i gatene. Byens historie strekker seg tilbake til år 200 f.Kr, men det er den romerske byplanen fra 500-tallet med en stor flott kirke i sentrum. Bymuren ble oppført på 1500-tallet for å holde tyrkerne ute. Byen utforskes best til fots og det er trivelig å sitte på de mange fortaurestaurantene, å nyte og se på livet. Det blir god tid til soling og bading, og det blir også utflukter under oppholdet. Sør på Istra ligger den største byen Pula kjent for sitt fine amfiteater.
PorecPorecPorec
PorecPulaAmfiteateret i Pula
Dag 12: Porec - München
Vi forlater Rovinj og kjører tilbake til Trieste i Italia. Videre forbi Udine og nordover til Villach i Østerrike, gjennom flott alpelandskap frem til Salzburg. Her passeres grensen til Tyskland og vi kjører frem til München for overnatting på Hotel H4 München Messe.
Dag 13: München - Celle
Vi fortsetter på tyske motorveger nordover forbi Nürnberg, Würzburg, Kassel og frem til Celle hvor det blir middag og overnatting på Intercity Hotel.
Dag 14: Celle - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi nordover til Kiel og avreise med Color Lines ferje til Oslo kl. 14.00. Middag/koldtbord ombord og overnatting i dobbeltlugar.
Dag 15: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turens siste middag inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddag/kveld.


15 DAGER
18.680,-

Turnr.: 58
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 12 hotellovernattinger
  • 15 frokost
  • 1 lunsj
  • 14 middag
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 4.850,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 1.380,-
  • Utvendig lugar t/r: kr. 650,- p.p.
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Høst
Tema
 » I ro (med mindre utflukter)
 » Soling
Reisemåte
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Sør Europa
 »  » Kroatia