Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
Makarskakysten m/Split og Mostar fly t/r
Hotel Horizont, Baska VodaKroatia har en lang kystlinje langs Adriaterhavet. Vi har hatt flere turer både med buss og fly fra Istraområdet i nord til Dubrovnik i sør. Denne turen gå til Makarskakysten litt sør for Split. Her er det en frodig smal kyststripe med høye fjell innenfor. Turen kombinerer dager i ro med sol og avslapning og interessante utflukter. Vi flyr med SAS direktefly Værnes - Split tur/retur.
Dag 1: Værnes / Split - Trogir
Avreise med SAS sitt direktefly fra Værnes kl. 15.20 til Split hvor vi lander kl. 18.35. Flyplassen ligger litt nord for Split ved byen Trogir. Her blir det middag og overnatting på Hotel Trogir Palace.
SplitTrogirTrogir
Dag 2: Trogir - Split - Baska Voda, Makarska
På formiddagen blir det et opphold i sentrum av byen Trogir som ligger på en øy. Vi fortsetter til Split hvor en lokal guide viser oss rundt. Byen har mange historiske og kulturelle severdigheter. Split ble grunnlagt på 200-tallet e.Kr. Byens sentrum består av og er bygget rundt den romerske keiserens Diokletians palass. På ettermiddagen fortsetter vi sørover til byen Baska Voda på Makarskakysten. Her skal vi bo i 6 netter på Hotel Horizont. Hotellet ligger ved strandpromenaden i kort avstand fra sentrum. Hotellet har eget basseng men det er bare 50 meter til stranden.
Hotel Horizont, Baska VodaBaska VodaHotel Horizont, Baska Voda
- Heldagsutflukt Mostar, Bosnia-Herzegovina
Her går vi med lokal guide gjennom den gamle bydel over den kjente broen som ble skadet under krigen på 1990-tallet. Broen er gjenoppbygd og er en stor turistattraksjon. På begge sider ligger utallige forretninger og uterestauranter.
MostarMostarMostar
- Heldagsutflukt øya Brač
Øya Brač ligger rett utenfor Makarskakysten. Den er en av de største øyene i Adriaterhavet og har ca. 14.000 innbyggere. På øya er det høye fjell. På nordsiden dyrkes oliven, men på sørsiden dyrkes mest vindruer. Øya er kjent for sin hvite marmor og har også flere badestrender med hvite steiner og krystallklart vann.
Milna, BračZlanti Rat Beach, BračMilna, Brač
Dag 8: Baska Voda - Split / Værnes
På formiddagen kjører vi til flyplassen nord for Split. Kl. 10.50 avreise med SAS til Værnes hvor vi lander kl. 14.05.


8 DAGER
16.950,-

Turnr.: 56
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Split tur/retur
  • 7 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 7 middag
  • Utflukter med lokale guider som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 4.440,-
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Høst
Reisemåte
 » Fly
 »  » Fly tur/retur
Reisemål
 » Sør Europa
 »  » Kroatia