Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Friesenland i Rhododendronblomstring, Tyskland

Friesland er den nordvestre del av Tyskland og vender seg mot Nordsjøen. Landskapet er relativt flatt og flere kanaler går gjennom området. Ut mot Nordsjøen ligger de østfriesiske øyer. Regionen har tilhørt både Preussen, Holland, Frankrike og nå til sist Tyskland. I 2023 var turen med "Ukjent reisemål" lagt til dette området. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur og ligger iro på samme hotell i Aurich, midt i regionen.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag tidlig på morgenen. Turen går til Alvdal hvor det blir frokost. Videre sørover Østerdalen til Oslo og avreise med Color Line kl. 14.00. Lunsjbord ombord etter avreise og overnatting i dobbeltlugar.
Meyer Werft, PapenburgDag 2: Kiel - Aurich
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen fortsetter forbi Hamburg og vestover mot Bremen. Før grensen til Nederland tar vi vegen sørover til byen Papenburg. Her besøkes Meyer Werft som bygger store cruiseskip. Vi får omvisning på verftet. På ettermiddagen kjører vi nordover til den mindre byen Aurich hvor vi skal bo i 3 netter på utmerkede Hotel am Schloss Aurich, Schlossresident. Byen er Østfrieslands hovedby og har en fin Altstadt.
Aurich
Dag 3: Aurich, utflukt
Over hele Friesland finner vi ulike rhododendronparker og vi besøker Park der Gärten i Bad Zwischenahn. Her finnes mange ulike sorter som blomstrer til litt ulik tid. Det brygges mange ulike ølsorter i området og på ettermiddagen besøkes Brauerei Nordseer i Grossefahn for prøvesmaking.
Brauerei NordseerPark der GärtenPark der Gärten
Dag 4: Aurich, utflukt Norderney
De friesiske øyene strekker seg fra kysten av Danmark til det nordlige Holland. Den delen av gruppen som kalles de østfriesiske øyene ligger mellom munningen av elvene Ems og Weser. Det er 12 øyer hvorav 7 er bebodd. Norderney er den nest største. Tidligere var fiske i Nordsjøen det viktigste næringen, men idag har turisme overtatt den rollen. Hele nordsiden av øya består av en 12 km lang sandstrand med store sanddyner. Vi tar båt fra Norderich til Norderney på formiddagen. Overfarten tar litt under en time og i havnen venter et tog som tar en rundtur på øya. Det blir litt tid på egen hånd i byen Norderney før vi tar båten tilbake.
Norderney
Dag 5: Aurich - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi tilbake forbi Bremen og Hamburg og frem til Kiel. Kl. 14.00 avreise med Color Line til Oslo. Middag/koldtbord ombord og overnatting i dobbeltlugar. Musikk, dans og hygge i salongene utover kvelden.
Dag 6: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Vi kjører nordover Østerdalen hvor turens siste middag inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddagen/kvelden.6 DAGER
11.890,-

Turnr.: 45
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • 3 hotellovernattinger
  • 6 frokost
  • 1 lunsj
  • 5 middag
  • Diverse utflukter ifølge program
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 1.400,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 1.380,-
  • Utvendig lugar tur/retur: kr. 605,- p.p.
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Tema
 » Blomster, Hage
 » Natur
 » Mat og drikke
 »  » Øl
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Tyskland