Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
Skottland m/Military Tattoo, fly t/r
På denne turen får vi oppleve variert skotsk natur med store fjellområder i «The Highlands», frodig daler og ulike byer. Vi flyr via Oslo til Edinburgh tur/retur. Overnattingene er lagt til Inverness, hovedstaden i «The Highlands» og Edinburgh som er Skottlands hovedstad. På turen inngår besøk på ulike attraksjoner og turen avsluttes med «Military Tattoo» i Edinburgh siste kveld.
Dag 1: Trondheim / Oslo / Edinburgh - Inverness
Avreise med Norwegian fra Værnes kl. 07.30 til Oslo og videre til Edinburgh hvor vi lander kl. 10.30. Her møter vi en buss som tar oss nordover. Vi passerer over Firth of Forth på en ny stor bro. Vi ser også den kjente jernbanebroen Forth Bridge fra Queensferry som var ferdigbygd i 1890. Fortsetter nordover forbi Perth og Blair Castle. Vi kjører gjennom det skotske høylandet frem til Inverness, hovedstaden i «The Highlands». Her skal vi bo i 2 netter på Royal Highland Hotel som ligger sentralt i byen.
InvernessInvernessForth Bridge over Firth of Forth
Dag 2: Inverness, utflukt
På formiddagen blir det en båttur på Loch Ness. Kanskje får vi se det store «uhyret Nessie». Båtturen starter fra Inverness og vi går iland ved Urquhart Castle. Borgen var viktig i skottenes uavhengighetskrig og er idag en av de mest besøkte borgene i Skottland. Deler av borgen er idag i ruiner. Ettermiddagen tilbringes i Inverness hvor vi besøker The Inverness Destillery Uile-bheist som ligger på elvebredden til elva Ness som renner gjennom Inverness. Etter middagen på hotellet kan man oppleve keltisk folkemusikk på en lokal pub.
InvernessUrquhart CastleUrquhart Castle
Dag 3: Inverness - Edinburgh
Vi kjører sørover gjennom det skotske høylandet til en typisk skotsk småby, Pitlochry. Videre sørover til Skottlands hovedstad Edinburgh. På ettermiddagen vil en lokal guide vise oss byens hovedseverdigheter. Vi besøker Edinburgh Castle som ligger på en høyde midt i byen. Vi skal bo i 2 netter på Ibis Edinburgh Centre South Bridge som ligger meget sentralt i den gamle bydelen.
Dag 4: Edinburgh
Dagen disponibel på egen hånd. Det er kort gangavstand til hovedgaten Princess Street hvor det er gode muligheter for handling. Hovedgaten i gamlebyen «The Mile» går fra dronningens slott til Edinburgh Castle. Det foregår flere festivaler i Edinburgh i august og det er et yrende folkeliv.
Etter kveldens middag går vi opp til Edinburgh Castle hvor vi skal se årets «Military Tattoo» på utearenaen foran borgen. Detter en storslagen oppvisning- og paradeforestilling med mektig musikk, spesielt det store sekkepipeorkesteret er imponerende. Lyssetting mot borgen gir også en stor opplevelse.
EdinburghMilitary Tattoo
Dag 5: Edinburgh / Oslo / Værnes
Etter frokost kjører vi ut til flyplassen. Kl. 11.10 avreise med Norwegian til Oslo. Videre med Norwegian fra Oslo kl. 15.40 og til Værnes 16.35.
EdinburghEdinburgh


5 DAGER
16.960,-

Turnr.: 49
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Oslo - Edinburgh t/r
  • 4 hotellovernattinger
  • 4 frokost
  • 4 middag
  • Whiskysmaking
  • Båttur Loch Ness
  • Inngang Urquhart Carstle og Edinburgh Castle
  • Lokalguide Edinburgh
  • All busstransport i Skottland
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 4.480,-
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Tema
 » Historie
 » Natur
 » Spel, Teater etc.
Reisemåte
 » Fly
 »  » Fly tur/retur
 »  » Rundreise med buss
Reisemål
 » Nord Europa
 »  » England