Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
Benalmádena, Malaga, Spania, fly t/r
I flere år har vi kjørt høstturer til Solkysten, Costa del Sol, langt sør i Spania. Her skal vi bo i 14 dager på utmerkede Hotel Mac Puerto Marina som ligger nær sjøen i byen Benalmádena like sør for flyplassen i Malaga. Hotellet ligger meget sentralt ved den store marinaen i byen. Det er kort avstand til shopping, restauranter og stranden. Alle rommene har balkong med tak som gjør den lun og kan brukes selv om det kommer en regnbyge. For soling må man benytte solsenger ved bassenget. Hotellet har også en egen spa-avdeling. Det er musikk de fleste kveldene. Vi kan benytte tiden iro i byen og benytte hotellets fasiliteter. Vi arrangerer også tre ulike dagsutflukter under oppholdet.
Dag 1: Værnes - Malaga / Benalmádena
Kl. 11.05 avreise med Norwegians direktefly til Malaga hvor vi lander kl. 15.35. Buss frem til Benalmádena som ligger ca. 20 km sør for flyplassen. Her blir det overnatting i 14 netter på Hotel Mac Puerto Marina. Frokost og middag inkl. 1/4 vin på hotellet under oppholdet.
Dag 2 - 14: Benalmadena
Her blir det overnatting i 14 netter på Hotel Mac Puerto Marina (se innledningen).
Dagsutflukt til Ronda
Byen Ronda er spesielt kjent for sin tyrefekterarena som er den eldste som benyttes i Spania. En stor canyon, en dyp kløft på 120 meter deler byen i 2 deler. Det er 3 broer over kløften som binder bydelene sammen.
CõrdobaDagsutflukt til Córdoba
Byen ble grunnlagt av araberne som kom til sørlige deler av Spania på 700-tallet. Omkring år 1000 var Córdoba den største byen i Europa med ½ million innbyggere. Bare Palermo på Sicilia var av samme størrelse. London og Paris hadde på den tiden bare 20. - 30.000 innbyggere. Córdoba er spesielt kjent for den store moske-katedralen «La Mezquita». Byggingen startet i år 780 og ble ikke ferdigstilt før år 1000. Vi får omvisning og orientering av en lokal guide.
Dagsutflukt til Gibraltar
Man kan ta en dagstur til Gibraltar, britenes lille klippe på Spanias sørspiss mot Gibraltarstredet. På turen passeres mange kjente feriebyer langs Middelhavskysten. Det blir minibuss på rundturen på Gibraltar.
GibraltarEuropa point, GibraltarGibraltar
Dag 6: Benalmádena / Malaga - Værnes
Tidlig avreise til flyplassen og kl. 06.10 er det avgang med Norwegians direktefly til Værnes hvor vi lander kl. 10.25.


15 DAGER
20.800,-

Turnr.: 60
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Norwegian direktefly Værnes - Malaga tur/retur
  • 14 hotellovernattinger
  • 14 frokost
  • 14 middag
Tillegg:
  • Enkeltrom, 14 netter: kr. 8.150,-
  • Rom mot marina og bassengområdet: kr. 1.500,- p.p.
Priser dagsutflukter:
Ronda, inkl.
Cordoba m/inngang moske: kr. 800,- p.p.
Gibraltar m/minibuss: kr. 750,- p.p.

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Høst
Tema
 » I ro (med mindre utflukter)
 » Soling
Reisemåte
 » Fly
 »  » Fly tur/retur
Reisemål
 » Sør Europa
 »  » Spania