Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Dresden, Praha og Berlin
KarlsbroenPraha har en meget rik historie og en meget fin og godt bevart arkitektur.  Gamle bygninger viser at byen tidligere var sentral for kunst og kultur i Europa.  Byen ligger fint til ved elva Moldau og flere broer over elva gir byen særpreg.  Mest kjent er Karlsbroen med sine byporter og tårn.  En lokal guide viser oss byens hovedseverdigheter.  Det blir god tid på egen hånd og handling, spesielt Böhmenkrystall, er populært. Det blir et opphold i Dresden på turen sørover og i Berlin på turen nordover. På turen benyttes DFDS mellom Oslo og København på utreisen og Color Line Kiel - Oslo på returen.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Avreise fra Trøndelag tidlig på morgenen. Turen går til Alvdal hvor det blir frokost. Videre sørover Østerdalen til Oslo og avreise med DFDS kl. 15.00 til København. Middag ombord og overnatting i dobbeltlugar.
Dag 2: København - Dresden
Frokost før ankomst København kl. 10.00. Turen fortsetter forbi Gedser og ferje til Rostock i Tyskland. Videre forbi Berlin og frem til Dresden. Middag og overnatting på Leonardo Hotel Dresden Altstadt.
Teaterplassen, DresdenDag 3: Dresden - Praha
På formiddagen blir det opphold i Dresden og vi ser på mange flotte bygg og kirker som er ferdig restaurert etter krigen. Vi fortsetter til Tsjekkia og ankommer Praha tidlig på ettermiddagen. Her blir det overnatting i 2 netter på Hotel Ibis Praha Old Town. Middag på hotellet på kvelden.
Dag 4: Praha
Under oppholdet får vi tid til å gjøre oss kjent i byen ved Moldau.  En lokal guide vil vise oss byens severdigheter.  Vi starter i bydelen Hradcany, det gamle borgområdet og slottet. Vi går videre mot det gamle byområdet, torget med rådhuset og det kjente astronomiske uret. På vegen går vi over Karlsbroen med byporten, som med sine mange skulputrer gjør den spesiell. I sentrum finnes mange forretninger, varehus o.l. Å handle med seg Böhmenkrystall er populært. Praha på kvelden med opplyste bygninger er meget vakkert.
Det blir muligheter middag på restaurant med lokal musikk og dans.
Karlsbroen, PrahaTorget, PrahaPraha
Slottet på borgen, PrahaKarlsbroen, PrahaPraha
Dag 5: Praha - Berlin
Vi forlater Praha på morgenen og kjører tilbake til Tyskland, passerer Dresden og ankommer Berlin på ettermiddagen. Det blir en byrundtur for å se på byens hovedseverdigheter. Vi får se Brandenburger Tor, gaten Unter den Linden, Alexanderplatz, den nye bydelen på Potsdamer Platz, Riksdagsbygningen, Kurfürtstendamm m.m. Overnatting i 2 netter på Hotel Park Inn Radisson Alexander Platz. Middag på hotellet.
BerlinmurenPotsdammRiksdagen, Berlin
Dag 6: Berlin
Dagen en til egen disposisjon. Muligheter for handling i byens mange forretninger og varehus eller besøke ulike museer m.m.
Dag 7: Berlin - Kiel / Oslo
Vi forlater Berlin tidlig på morgenen. Turen går til Kiel. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje fra Kiel til Oslo. Middag/koldtbord ombord og overnatting i dobbeltlugar. Musikk, dans og hygge i salongene utover kvelden.
Dag 8: Oslo - Trøndelag
Frokost før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen går nordover Østerdalen med middag på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.


8 DAGER
12.920,-

Turnr.: 40
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • DFDS Oslo - København
  • Color Line Kiel - Oslo
  • 5 hotellovernattinger
  • 8 frokost
  • 6 middag
  • Lokal guide i Praha
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 2.560,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 1.680,-
  • Utvendig lugar tur/retur: kr. 600,- p.p.
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Vår
Tema
 » Historie
 » Handling
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
 »  » DFDS Oslo - København
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Tyskland
 » Øst Europa
 »  » Tsjekkia