Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
Engelske høydepunkter, fly t/r

Blenheim PalacePå denne turen ligger vi iro i 5 netter i byen Swindon vest for London mot Bristol. Under oppholdet har vi flere interessante besøk i sør-vestre del av England. Vi besøker Stonehenge, Salisbury Cathedral, Oxford, Blenheim Palace, Cotwolds og Bath. På turens første dag besøkes Windsor Castle som ligger like vest for Heathrow flyplass. Vi benytter Norwegians direktefly fra Værnes til London tur/retur.
Dag 1: Værnes / London - Swindon
Avreise fra Værnes kl. 08.10 med Norwegians direktefly til London hvor vi lander på Gatwick flyplass sør for London kl. 09.50. Herfra blir det buss vestover og første stopp blir Windsor. Her besøkes Windsor Castle, en av de 3 hovedresidensene til den engelske konge. Vi besøker de deler som er åpen for publikum. På ettermiddagen fortsetter vi vestover til Swindon hvor vi skal bo i 5 netter på hotell Holiday Inn Swindon. Frokost og middag på hotellet under oppholdet.
Windsor CastleWindsor Castle
Dag 2: Swindon, utflukt
På formiddagen besøkes Stonehenge som er et forhistorisk monument bestående av store steiner satt i en sirkel. Man antar at steinsettingen ble reist ca. 2.500 år f.Kr. i bronsealderen. Etterpå besøkes Salisbury-katedralen, eller domkirken i Salisbury. Den er et av Englands største kirkebygg, og har det høyeste spiret i landet, 123 meter.
StonehengeSalisburyKatedralen i Salisbury
Dag 3: Swindon, utflukt
På formiddagen besøkes byen Oxford som er kjent for det eldste universitet i den engelskspråklige verden. Univeristy of Oxford har mange flotte arkitektoniske bygg fra ulike perioder. En lokal guide viser oss rundt i byen.
Like nord for Oxford finner vi Blenheim Palace. Dette er en stor herregård med mange bygninger i barokkstil fra 1700-tallet. Vi besøker både palasset og den store parken og hagen som omgir bygningene. Winston Churchill ble født på Blenheim Palace.
Bridge of Sighs, OxfordOxfordBlenheim Castle
Dag 4: Swindon, utflukt
Denne dagen blir det utflukt vestover til Cotswolds eller Cotswolds Hills. Området har vakker natur med høydedrag og slakke daler. Området er preget av steinbygde landsbyer, historiske byer og staslige hus og hageanlegg. En lokal guide orienterer under turen.
CotswoldCotswoldCleeve Hill, Cotswold
Dag 5: Swindon, utflukt
På formiddagen blir det en utflukt til Bath som ligger i greveskapet Sommerset. Byen er kjent for sine romerske bad og har også 2 monumenter. En lokal guide viser oss rundt i byen og vi får se ulike historiske bygninger m.m.
Like vest for Bath ligger området Cheddar. Her lages den kjente Cheddar-osten i ulike varianter. Vi besøker en gård og prøvesmaker på den gode osten.
BathBath katedralenCheddar
Dag 6: Swindon - London / Værnes
Formiddagen tilbringes i sentrum av Swindon. Muligheter for handling m.m. På ettermiddagen kjører vi østover mot London og ankommer Gatwick flyplass i god tid før det kl. 21.20 er avgang med Norwegians direktefly til Værnes hvor vi lander kl. 00.50.6 DAGER
14.980,-

Turnr.: 48
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - London tur/retur
  • 5 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 5 middag
  • Utflukter inkl. innganger og lokale guider som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 2.700,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Historie
Reisemåte
 » Fly
 »  » Fly tur/retur
 »  » Rundreise med buss
Reisemål
 » Nord Europa
 »  » England