Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
Fire Alpeland m/Bernina Express og Alsace

Bernina ExpressAlpene er et populært feriemål. Flott natur med høye fjell og innsjøer, trivelige småbyer med gjestfrie folk. På denne turen bor vi i Østerrike og har utflukter til Sveits, Liechtenstein og Italia. På turen inngår også en lang togtur med Bernina Express fra Sveits til Italia. På returen besøkes blomsterøya Mainau og vindistriktet Alsace i Frankrike. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur på reisen.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal før vi kjører sørover Østerdalen til Elverum og videre frem til Oslo. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Lunsjbuffé ombord ved avgang fra Oslo. Underholdning, musikk og hygge utover kvelden. Overnatting i innvendig lugar.
Dag 2: Kiel - Dessau
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går sørøstover på tyske motorveger mot Berlin og sørover til Dessau. Overnatting på Radisson Blu Fürst Leopold Hotel.
Dag 3: Dessau - Feldkirch
Fortsetter sørover i Tyskland forbi Leipzig, Nürnberg, Ulm og mot Bodensjøen. Grensa til Østerrike passeres like før Bregenz. Det er kort veg til Feldkirch og Best Western Central Hotel Leonhard hvor vi skal bo i 3 netter. Frokost og middag på hotellet under oppholdet.
Best Western Plus Central Hotel LeonhardFeldkirchFeldkirch
Dag 4: Feldkirsch, utflukt Bregenz og Liechtenstein
Det blir en kort utflukt til Bregenz og her kan man ta Pfänderbahn opp til en fjelltopp som gir enestående utsikt over Bodensjøen, Tyskland, Østerrike, Sveits og 240 alpetopper ved klar sikt. På ettermiddagen kjører vi til ministaten Liechtenstein. Her prøvesmaker vi ulike viner på Hofkelleri des Fürsten von Liechtenstein.
Hofkelleri des Fürsten von LiechtensteinLiechtensteinHofkelleri des Fürsten von Liechtenstein
Dag 5: Feldkirch, Bernina Express til Italia
En av turens høydepunkter er en fantastisk togreise over alpene til Italia. På morgenen kjører vi frem til Chur hvor vi går ombord i Bernina Express som med sine store vinduer gir flott panorama utover alpelandskapet. Toget går frem til byen Tirano i Italia. Etter et opphold her kjører vi med bussen tilbake til Feldkirch.
Bernina ExpressBernina ExpressBernina Express
Dag 6: Feldkirsch - Mainau - Colmar
Vi forlater Feldkirch og kjører gjennom Sveits og frem til blomsterøya Mainau som ligger i Bodensjøen i Tyskland. Øya eies av Bernadottfamilien fra Sverige og den er kjent for sine flotte parkanlegg med blomster, ulike planter og trær. På ettermiddagen fortsetter vi vestover til Alsace i Frankrike. Her skal vi overnatte i 2 netter på Grand Hotel Bristol Colmar. Middag på hotellet.
MainauMainauMainau
Dag 7: Colmar, utflukt Riquewihr
Colmar er hovedstaden i Alsace. Området er kjent for sin store vinproduksjon og vi tar en utflukt til vinbyen Riquewihr. Her blirdet både vinsmaking og lunsj før retur til Colmar. Colmar har mange flotte bindingsverkshus langs byens mange kanaler. Langs kanelene ligger mange mindre restauranter og det blir individuell middag denne kvelden.
Dag 8: Colmar - Celle
Vi starter turen nordover til Tyskland, forbi Ulm, Frankfurt, Kassel, Hannover og frem til Celle for overnatting på Intercity Hotel.
Dag 9: Celle - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel. Kl. 14.00 avreise med Color Line til Oslo. Middag ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 10: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen går nordover Østerdalen og turens siste middag inntas på Taverna Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.10 DAGER
17.850,-

Turnr.: 50
Avreise:

Prisen inkluderer:
 • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
 • 7 hotellovernattinger
 • 10 frokost
 • 1 lunsj
 • 9 middag
 • Bernina Epxress Chur - Tirano
 • Inngang Mainau
 • Vinsmaking i Liechtenstein og Alsace
Tillegg:
 • Enkeltrom hotell: kr. 1.830,-
 • Singellugar: kr. 1.380,-
 • Lugar m/vindu: kr. 600,- p.p.
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Historie
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Sveits
 »  » Østerrike
 » Sør Europa
 »  » Italia