Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Madeira m/blomsterparade

Gabo utsikt mot Funchal
Det er lett å forstå hvorfor Madeira blir beskrevet som en flytende blomsterbukett, det er grønt overalt og det er en rik blomsterprakt og høye majestetiske fjell. Øya har et mildt klima i Atlanterhavet vest for Portugal og nord for Kanariøyene. Madeira er ikke bare storslagen natur og overdådig blomsterprakt. Øyas velkjente gjestfrihet har lange tradisjoner og service har blitt et av Madeiras varemerker. Vi benytter rutefly Værnes - Oslo - Lisboa - Madeira.

Dag 1: Værnes / Gardermoen / Lisboa / Funchal, Madeira
Avreise fra Værnes kl. 16.00 med SAS til Gardermoen. Videre med TAP-air kl. 18.45 til Lisboa og videre til Funchal med ankomst kl. 01.10. Buss fra flyplassen til hotell The Views Baía hvor vi skal bo i 7 netter. Hotellet ligger litt ovenfor sentrum i Funchal og har fin utsikt over byen og Atlanterhavet eller mot fjellene. Alle rom har egen balkong. Det er fri shuttle buss til sentrum. Hotellet har våde bassenger, spa-avdeling og det er underholdning på kveldene.
The Views BaíaFunchal
Dag 2 - 7: Funchal
Det blir god tid til å slapp av og nyte ferielivet og hotellets fasiliteter. Men man får også muligheter for å se seg om på den naturskjønne øya. Vi har inkludert flere utflukter med skandinavisk talende guide.
- Funchal sentrum ligger fint til ved en bukt og byen brer seg oppover åssidene som et naturlig amfiteater. Det er en lang havnepromenade og i kvartalene innenfor ligger bysentrum. Den gamle bydel har mange historiske bygninger. Turen avsluttes på Monte ovenfor byen hvor man kan ta en tur med de berømte Carreiros sledene nedover.
- Utflukt til Nonnenes dal, en dyp dalskjæring. Ved utsiktspunktet Eira do Derrades ser vi dalen og en liten landsby lang nedenfor oss som vi skal besøke. Etterpå besøkes den botaniske haven, Jardin Botanico. Her får vi nærmere orientering om øyas blomsterprakt.
- Heldagsutflukt til østre Madeira med Santana. Det inngår lunsj under utflukten.
- Madeira er kjent for sine mange og lange vanningskanaler, levadaene. Vi tar en utflukt hvor det inngår en ca. 2 timers vandring langs kanalene. Her er en rik plante- og blomsterflora pga. vannet i kanalene.
- Heldagsutflukt til det vestre Madeira. Turen går gjennom skiftende landskap fra kysten og over fjellpass. Vi kjører til Porto Moniz på nordsiden av øya. Her spiser vi lunsj og besøker en vinprodusent. På turen blir det en stopp ved klippen Cabo Girão 580 meter over havet.
- På søndag 5.mai foregår den store Blomsterfestivalen med en stor blomsterparade med opptog, musikk og dans langs strandpromenaden.
- Vi avslutter oppholdet med middag på en lokal restaurant med opptreden, sang og dans, av en folkloregruppe.
Jardin BotanicoFunchalNonnenes dal
VincenteFunchalFunchal
Dag 8: Funchal / Lisboa / Gardermoen / Værnes
Etter frokost kjører vi ut til flyplassen. Kl. 09.50 er det avreise med TAP-air til Lisboa og videre til Oslo. Herfra er det SAS til Værnes hvor vi lander kl. 21.35.8 DAGER
19.880,-

Turnr.: 43
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger i dobbeltrom
  • 7 frokost
  • 2 lunsj
  • 3 middag
  • Fly Værnes - Oslo tur/retur
  • Fly Oslo - Madeira tur/retur inkl. måltid
  • Utflukter som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 4.790,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Vår
Tema
 » Blomster, Hage
 » Natur
 » I ro (med mindre utflukter)
 » Vandring
Reisemåte
 » Fly
 »  » Fly tur/retur
Reisemål
 » Sør Europa
 »  » Portugal