Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Tyrol, Zillertal

Tyrol i Østerrike er alltid et populært reisemål. I år hav vi valgt byen Stumm i Zillertal like øst for Innsbruck. Muligheter for avkobling i fin natur og oppleve østerriksk gjestfrihet. Under oppholdet arrangeres utflukter både til Tyrols hovedstad Innsbruck og en heldagsutflukt til Østerrikes høyste fjellveg, Grossglockner Hoch Alpenstrasse. På reisen benyttes Color Line Oslo - Kiel tur/retur.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Turen går sørover Østerdalen med frokost på Alvdal før turen går til Oslo. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Lunsjbuffet like etter avgang fra Oslo. Underholdning, musikk og hygge samt muligheter for en god handel i taxfree butikken ombord. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Merseburg
Det blir frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Vi kjører sørøstover mot Berlin og videre sørover til Merseburg. Her blir det middag og overnatting på Radisson Blu Hotel.
Dag 3: Merseburg - Stumm, Zillertal
Vi fortsetter sørover mot Nürnberg og München. Videre til Kufstein i Østerrike. Vi passerer flere mindre byer på turen oppover Zillertal, og vi ankommer Stumm. Her skal vi bo i 5 netter på Hotel zim Pinzinger som ligger sentralt i denne lille alpebyen. Fra byen går det heis opp til fjellområder med fine turstier. Frokost og middag på hotellet under oppholdet.
Dag 4 - 7: Stumm
Vi kombinerer tid til avslapping, spennende turer i alpelandskapet og ulike utflukter. Vi tar en tur til Tyrols hovedstad Innsbruck. Her ser vi på hovedseverdighetene i tillegg til muligheter for handling. Øverst i Zillertal ligger en av Østerrikes høyeste skiområder, Hintertux. Vi kjører dit og det blir muligheter for å ta gondolheis opp til over 3.000 m.o.h. Det blir en heldagsutflukt til Grossglockner, Østerrikes høyeste fjellveg med fin utsikt mot Østerrikes høyeste fjell, Grossglockner, 3.758 m.o.h. På sørsiden av fjellet kommer en til småbyen Heiligenblut. Returen går forbi Lienz og gjennom Felbertauerntunnelen.
InnsbruckGrossglocknerHeiligenblut
Dag 8: Stumm - Hildesheim
Avreise fra Stumm etter frokost. Vi kjører inn i Tyskland ved Kufstein og fortsetter nordover forbi München, Nürnberg, Kassel og frem til Hildesheim. Middag og overnatting på InterCity Hotel.
Dag 9: Hildesheim - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og avreise med Color Lines ferje til Oslo kl. 14.00. Kveldsbuffet ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 10: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen går nordover Østerdalen og turen siste middag inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.10 DAGER
15.880,-

Turnr.: 47
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 10 frokost
  • 1 lunsj
  • 9 middag
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • Utflukter ifølge program
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 2.120,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 1.380,-
  • Utvendig lugar tur/retur: kr. 650,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Natur
 » I ro (med mindre utflukter)
Reisemåte
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Østerrike