Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/

Turkalender 2022
Etter en ny lengre periode med liten reiseaktivitet ser det ut til at reiselivet går mot lysere tider. Vi har lagt opp til ca. 50 ulike turer for 2022.
København17.nov og 1.des
Det store julemarkedet i Tivoli åpner i midten av november. På 5-dagers turene har vi to fine nattseilinger med DFDSs store ferje «Crown Seaways» eller «Pearl Seaways» mellom Oslo og København tur/retur. Vi har to dager disponible i København eller nærliggende områder. Dette gir tid til handling eller andre opplevelser København har å by på. Overnatting i København 2 netter på sentralt hotell.
Minicruise Kiel23.okt og 13.nov
«Julegaten» på Color FantasyI høst kjører vi de populære 3-dagers minicruisene med Color Line til Kiel. Vi har avreise svært tidlig på morgenen og utreise med Color Line fra Oslo kl. 14.00. Ruten trafikkeres med søsterskipene "Color Fantasy" og "Color Magic".
Julemarked Bremen
Julemarked BremenBremen som er en gammel hansaby, har i dag både moderne forretningsstrøk og en bydel med smale gater og små hus i gamle handels- og kjøpmannskvartaler. Vi har tur når det store julemarkedet på byens torg ved det fine rådhuset foregår. Vi benytter Color Lines ferjer Oslo - Kiel tur/retur.
Julemarked Hildesheim
Julemarked HildesheimHildesheim er en mindre by like sør for Hannover. Byen har mange bindingsverkshus rundt byens torg og her foregår det årlige julemarkedet. Vi bor meget sentralt ved torget. Vi benytter Color Lines ferjer Oslo - Kiel tur/retur.
Lindesnes trekkspillklubb, Kiel13.januar
Lindesnes Trekkspillklubb inviterer til gode og stemningsfulle opplevelser ombord på fantastiske MS Color Magic - et 2-døgns Kiel cruise fullspekket med god mat, hyggelig atmosfære og trekkspillmusikk. Ombord blir det ettermiddagsshow med Lindesnes Trekkspillklubb - og de varter opp med god og variert musikk utover kvelden så alle kan få prøvd dansefoten!


Vi benytter turbusser med høy komfort og sikkerhet. Være erfarne sjåfører og reiseledere vil sørge for at Dere får en behagelig tur, interessante og trivelige opplevelser.
»Egen turkatalog med flere turer i Norge, Norden og Europa
»Opplegg for lag, forening og næringsliv m.m.
»Transport eller komplette opplegg for studieturer, skoleturer, korpsturer m.m.
  Brustad Busstrafikk AS
  N-7602 Levanger
  Telefon: (+47) 74 08 87 00
  bussferie@brustadbuss.no