Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/

 
Sommerturer 2021
Våre reiseledere og sjåfører har lenge vært klare for å ønske tidligere og nye reisende velkomne på nye turer. Men det har tatt litt lengre tid enn vi håpet på tidligere. Tempoet i vaksineringen mot Covid-19 viruset og smittesituasjonen vil være avgjørende for når myndighetene åpner for fritdsreiser igjen.

Vi håper at det kan bli muligheter å gjennomføre reiser i Norge fra slutten av juni. Reiser utenfor Norges grenser kan mulignes skje utover høsten. Her kommer en oversikt over planlagte turer i Norge frem til slutten av september. Det er mange reiser både til Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet og i Sør-Norge. En del er kjente reisemål men vi har også flere nye. Detaljerte program legges ut på hjemmesiden etter påske når myndighetene har lagt frem en plan for «åpningen» av landet.

Vi ønsker velkommen til trivelige turer i Norges flotte natur. Mange ser nok frem til det hyggelige sosiale felleskap som skapes gjennom gruppeturer med buss.
Vi benytter turbusser med høy komfort og sikkerhet. Være erfarne sjåfører og reiseledere vil sørge for at Dere får en behagelig tur, interessante og trivelige opplevelser.
»Egen turkatalog med flere turer i Norge, Norden og Europa
»Opplegg for lag, forening og næringsliv m.m.
»Transport eller komplette opplegg for studieturer, skoleturer, korpsturer m.m.
  Brustad Busstrafikk AS
  N-7602 Levanger
  Telefon: (+47) 74 08 87 00
  bussferie@brustadbuss.no