Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/


Vi ønsker alle våre reisende en God Jul og Godt Nytt År!

Året 2021 ble også et anderledes år. Vi kunne starte reisesesongen med Norgesturer fra slutten av juni og sesongen ble avsluttet med turer til København, Kiel og Bremen i månedsskiftet november/desember. Vi er svært takknemlig for at mange reiste med oss.

Vi så frem til at 2022 skulle bli mere "normalt". Nå er det igjen økning i smitte og mange restriksjoner i ulike land. Vi har avlyst nyttårscruiset til Kiel og turen med Lindesnes Trekkspillklubb i januar er flyttet til 22.april. Åpningsturen til Kiel er flyttet fra 6.februar til søndag 3.april.

Vi har planlagt mange ulike turer til interessante reisemål i Norge, Norden og Europa. På grunn av den usikre situasjonen blir det ikke egen Turkatalog i 2022. Turene vil bli annonsert og lagt ut på vår hjemmeside https://www.brustadbuss.no/. Det lages en oversikt over turene og detaljert beskrivelse kan også sendes til de som ikke har tilgang til nettet.

Vi ønsker tidligere og nye gjester velkomne på nye turer i 2022.

Med vennlig hilsen
Cathrine, Ole Jakob, Rannveig og Gunnar BrustadVi benytter turbusser med høy komfort og sikkerhet. Være erfarne sjåfører og reiseledere vil sørge for at Dere får en behagelig tur, interessante og trivelige opplevelser.
»Egen turkatalog med flere turer i Norge, Norden og Europa
»Opplegg for lag, forening og næringsliv m.m.
»Transport eller komplette opplegg for studieturer, skoleturer, korpsturer m.m.
  Brustad Busstrafikk AS
  N-7602 Levanger
  Telefon: (+47) 74 08 87 00
  bussferie@brustadbuss.no