Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Holland, blomstringstur

Tulipaner i Keukenhof
I mange år har vi kjørt «blomstringstur» til Holland på våren. Turen går når det store blomsteropptoget går. I tillegg til blomsterprakten inngår andre turistattraksjoner: Amsterdam med alle kanalene, miniatyrbyen Madurodam, Panorama Mesdag, Keukenhof. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur på reisen.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går til Alvdal hvor det blir frokost. Videre sørover Østerdalen til Oslo og avreise med Color Line kl. 14.00. Lunsjbord ombord etter avreise og overnatting i dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Nunspeet
Frokost før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går på tyske motorveger forbi Hamburg og Bremen. Videre vestover forbi Cloppenburg og frem til Nederland. Vi skal overnatte på Hotel NH Veluwe Sparrenhorst i utkanten av byen Nunspeet.
Dag 3: Nunspeet - Amsterdam
Etter frokost kjører vi frem til Nederlands hovedstad Amsterdam. Her blir det båttur på byens mange kanaler. På ettermiddagen blir det opphold i sentrum før vi kjører frem til Radisson Blu Hotel Amsterdam som ligger ved Schiphol flyplass sør for byen. Her skal vi bo i 3 netter
AmsterdamAmsterdamAmsterdam
Dag 4: Amsterdam, utflukt Keukenhof
Blomsterparken Keukenhof ligger ved byen Lisse midt i Hollands blomsterdistrikt. Parken er på ca. 250 dekar og feirer 75 års jubileum i 2024. Under høsten 2023 ble det plantet for hånd over 7 millioner blomsterløk. I april-mai gir dette et imponerende skue av ulike løkblomster i ulike farger. Vi får god tid or å se på og ta bilder av denne flotte parken. Etter besøket kjører vi gjennom store blomsterdistrikt ut mot Nordsjøen hvor store åkre bugner i ulike farger.
KeukenhofKeukenhofKeukenhof
Dag 5: Amsterdam, utflukt blomsteropptog og Den Haag
På formiddagen kjører vi frem til den mindre byen Voorhout. Vi står her for å se på det store blomsteropptoget som går fra Noordwijk til Harlem. Toget har flotte blomsterdekorerte vogner, flere musikkorps og fargerike deltakere. Etter opptoget kjører vi den korte vegen til Den Haag. Her besøker vi først miniatyrbyen Madurodam med kjente bygninger og anlegg i målestokk 1:25. Videre besøkes Panorama Mesdag med et imponerende rundmaleri over stranden og badebyen Scheveningen.
.
BlomstertogetBlomstertogetBlomstertoget
MadurodamMadurodamPanorama Mesdag
Dag 6: Amsterdam - Bremen
På formiddagen besøker vi en treskomaker og et gårdsysteri hvor vi smaker på forskjellige typer hollandsk ost. Vi besøker fiskelandsbyen Volendam hvor en del av befolkningen går i nasjonaldrakt. Vi fortsetter over Zuiderzee-demningen mot Nordsjøen før vi passerer Groningen og kommer inn i Tyskland igjen. Passerer Oldenburg og ankommer Bremen på ettermiddagen. Her blir det middag og overnatting på Hotel Penta i bydelen Vahr nord for sentrum.
Dag 7: Bremen - Kiel / Oslo
Fra Bremen kjører vi forbi Hamburg og frem til Kiel. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje fra Kiel til Oslo. Middag/koldtbord ombord og overnatting i dobbeltlugar. Musikk, dans og hygge i salongene utover kvelden.
Dag 8: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Vi kjører nordover Østerdalen hvor turens siste middag inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddagen/kvelden.8 DAGER
15.960,-

Turnr.: 42
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
 • 5 hotellovernattinger
 • 8 frokost
 • 1 lunsj
 • 7 middag
 • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
 • Blomsteropptoget
 • Inngang Keükenhof, Madurodam og Panorama Mesdag
 • Båttur i Amsterdam
Tillegg:
 • Enkeltrom hotell: kr. 4.240,-
 • Singellugar tur/retur: kr. 1.380,-
 • Utvendig lugar tur/retur: kr. 650,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Vår
Tema
 » Blomster, Hage
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Nederland