Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
Salou, Costa Daurada, Spania

Hotel H10 VintageVi har i mange år hatt høstturer til Spania. I år har vi igjen valgt byen Salou litt sør for Barcelona. Byen har fin badestrand, strandpromenade og en gammel bydel med muligheter for handling. Under oppholdet har vi ulike utflukter, bl.a. til Barcelona. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel begge veger.
Color FantasyDag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Turen starter fra Trøndelag tidlig på morgenen. Frokost spiser vi på Taverna Alvdal. Kl. 14.00 avreise med Color Lines store ferje fra Oslo til Kiel. Lunsjbord ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Weinheim
Frokost på ferja før ankomst Kiel kl.10.00. Vi kjører langs tyske motorveger forbi Hamburg, Kassel, Frankfurt og til middag og overnatting på NH Hotel Weinheim.
Dag 3: Weinheim - Valence
Vi kjører videre sørover forbi Karlsruhe og passerer grensa til Frankrike nord for Basel. Vi kjører sørover til Lyon i Rhônedalen og langs dalen til Valencia. Middag og overnatting på hotell Ibis Valence Sud i Rhônedalen.
SalouDag 4: Valence  - Salou
Turen fortsetter sørover Rhônedalen og langs Middelhavet. Vi passerer Nimes og Montpellier før vi kjører inn i Spania. Langs Costa Brava-kysten, forbi Barcelona og frem til Salou ca. 80 km sør for Barcelona. Her skal vi bo i 11 netter på hotell Hotel H10 Vintage Salou. Hotellet har eget svømmebasseng og har kort gangavstand til stranden og sentrum av byen. Frokost og middag under oppholdet.
Hotel H10 VintageHotel H10 VintageHotel H10 Vintage
SalouSalouSalou
Dag 5 - 14: Salou
Så har vi 10 hele dager på oss i Salou. Vi skal selvsagt bade, sole oss og slappe av. Men vi legger også opp interessante utflukter. En heldagsutflukt nordover til Catalonias hovedstad, Barcelona. En lokal guide viser oss byens severdigheter, katedralen "la Sagrada Familia", Columbusstatuen, området som ble benyttet til sommer-olympiaden i 1992 m.m. Det vil også bli en kortere utflukt langs kysten. Om kveldene vil det bli ulike tilbud og vi kan oppleve spansk Flamencoshow. Utfluktene er ikke inkludert i reisens pris.
BarcelonaLa Rambla, BarcelonaOL stadion
Dag 15: Salou - Valence
Vi forlater Salou og Spania etter frokost. Vi passerer Barcelona og kommer inn i Frankrike sør for Perpignan. Vi fortsetter forbi Montpellier og til Valence. Middag og overnatting på Ibis Valence.
Dag 16: Valence - Trier
Vi fortsetter nordover Rhônedalen forbi Lyon og Dijon før vi kommer til Luxemburg. Videre til Tyskland og Trier øverst i Moseldalen. Middag og overnatting på Vienna House Easy Trier.
Dag 17: Trier - Bremen
Vi fortsetter langs Moseldalen mot Koblenz. Videre forbi Bonn og Köln før turen går nordover mot Bremen. Middag og overnatting på Best Western Grand City Hotel Achim.
Store Belt brua sett fra ala carte restauranten, Color FantasyDag 18: Bremen - Kiel / Oslo
Siste etappe i Tyskland går på formiddagen til Kiel. Her har Color Lines ferje avgang kl.14.00. Middagsbuffet ombord  og overnatting i innvendig lugar.
Dag 19: Oslo - Trøndelag
Frokost på ferja før ankomst Oslo kl.10.00. Turen går nordover Østerdalen hvor turens siste måltid inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.
Salou19 DAGER
22.850,-

Turnr.: 57
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • 16 hotellovernattinger
  • 19 frokost
  • 1 lunsj
  • 18 middag
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 5.960,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 1.380,-
  • Utvendig lugar tur/retur: kr. 650,- p.p.
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Høst
Tema
 » I ro (med mindre utflukter)
 » Soling
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Frankrike
 » Sør Europa
 »  » Spania