Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Lago Maggiore og blomsterøya Mainau

Hotel SimplonDenne turen går i påsken. Da har våren kommet langt sør i Europa. Vi kjører først over alpene til innsjøen Lago Maggiore som ligger vest for Milano. Her bor vi i byen Stresa og har en båttur ut til øya Isola Bella. På øya ligger et slott med et fint hageanlegg og alle store trær står i full blomst. Magnolia trær med hvite og rosa store blomster er spesielt flotte.

Vi kjører tilbake gjennom alpene. Vi må kjøre tunneler da fjellpassene over alpene ikke er åpne enda. Vi kommer langs Vierwaldstättersjøen frem til Luzern og videre til Bodensjøen. På blomsterøya Mainau står alle løkblomster, tulipaner, liljer m.m. i full blomst.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går til Alvdal hvor det blir frokost. Videre sørover Østerdalen til Oslo og avreise med DFDS ferje til København kl. 15.00. Middag ombord og overnatting i dobbeltlugar.
Dag 2: København - Dessau
Frokost ombord før ankomst København kl. 10.00. Turen går sørover til  Gedser og ferje til Rostock. Videre forbi Berlin og til Dessau hvor det blir middag og overnatting på Radisson Blu Fürst Leopold hotell.
Dag 3: Dessau - Dornbirn
Vi fortsetter på tyske motorveger forbi Nürnberg, Ulm og til Østerrike. Middag og overnatting på Hotel Vienna House Martinspark Dornbirn litt sør for Bregenz.
Stresa, Lago MaggioreDag 4: Dornbirn - Stresa
Videre sørover til Vaduz i Liechtenstein før vi kjører over San Bernardinopasset. Vi tar en stopp i Lugano før vi ankommer Stresa ved Lago Maggiore, innsjøen som ligger både i Sveits og Italia. Her blir det overnatting i 3 netter på Hotel Dino. Middag på hotellet under oppholdet.
Hotel DinoHotel DinoHotel Dino
Dag 5 og 6: Stresa
Under oppholdet i Stresa blir det båttur ut til øya Isola Bella i Lago Maggiore. På øya ligger et slott med fint hageanlegg hvor alle store trær blomstrer på denne tiden. Magnoliatærer med hvite og rosa blomster er spesielt flotte.
Isola Bella, Lago MaggioreIsola Bella, Lago MaggioreIsola Bella
Dag 7: Stresa - Mainau - Donaueschingen
Vi forlater Stresa etter frokost. Vi kjører gjennom St.Gotthardtunnelen og langs Vierwaldstättersjøen mot Luzern. Videre forbi Zürich og til Tyskland ved Konstanz. På ettermiddagen besøker vi blomsterøya Mainau som ligger i Bodensjøen. I 1932 ble greve Lennart Bernadotte eier av øya og slottet, og det er idag en stiftelse som står bak driften. Mainau er idag Bodensjøens største turistattraksjon og har over 2 millioner besøkende årlig. På våren står alle løkblomster, tulipaner og liljer i full blomst. Derfra har vi kort veg frem til Schwartzwald for overnatting på Hotel zum Hirschen i Donaueschingen.
MainauMainauMainau
Dag 8: Donaueschingen - Celle
Vi fortsetter nordover Schwartzwald mot Stuttgart og videre forbi Würzburg, Fulda og frem til Celle. Middag og overnatting på Inter City Hotel som ligger i sentrum.
Color FantasyDag 9: Celle - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og kl. 14.00 er det avreise med Color Lines ferje til Oslo. Koldtbord ombord. Underholdning, musikk, dans og hygge utover kvelden. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 10: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen går nordover Gudbrandsdalen og middag på Dombås. Retur til Trøndelag på kvelden.10 DAGER
18.650,-

Turnr.: 41
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • DFDS Oslo - København
  • Color Line Kiel - Oslo
  • 7 hotellovernattinger
  • 10 frokost
  • 10 middag
  • Båttur Isola Bella
  • Inngang Mainau
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 3.580,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 1.180,-
  • Utvendig lugar t/r: kr. 600,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Påske
 » Vår
Tema
 » Blomster, Hage
 » Natur
 » I ro (med mindre utflukter)
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Tyskland
 » Sør Europa
 »  » Italia