Europa
Denne turen har gått
Holland m/blomsteropptoget

Tulipaner i Keukenhof
I mange år har vi kjørt «blomstringstur» til Holland på våren. I tillegg til blomsterprakten inngår andre turistattraksjoner: Amsterdam med alle kanalene, miniatyrbyen Madurodam, Panorama Mesdag, besøk på porselensfabrikk m.m. Vi benytter DFDS Oslo - København på utreisen og Color Line Kiel - Oslo på returen.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går til Alvdal hvor det blir frokost. Videre sørover Østerdalen til Oslo og avreise med DFDS kl. 16.30. Koldtbord ombord og overnatting i dobbeltlugar.

Dag 2: København - Bramsche
Frokost før ankomst København kl. 09.45. Turen går med ferje fra Rødby til Puttgarden, forbi Lübeck, Hamburg og frem til Bramsche for overnatting på Hotel Idingshof.

Dag 3: Bramsche - Den Haag
Det er kort veg til grensen til Nederland ved Venlo. Passerer Utrecht før vi ankommer Holland. Vi skal bo i 3 netter på Parkhotel den Haag.

BlomstertogetBlomstertogetBlomstertoget

Dag 4 - 5: Holland, diverse  utflukter
Under oppholdet besøker vi en rekke turistattraksjoner og kjente steder. På formiddagen ser vi på det store blomsteropptoget som går fra Noordwijk til Harlem. Toget har flotte dekorerte vogner og musikkorps.  Blomsterparken Keükenhof med sitt 250 dekar store område bestående av enorme mengder løkblomster og forskjellige busker og trær, er et imponerende skue. Miniatyrbyen Madurodam med kjente bygninger og anlegg i målestokk 1:25. Panorama Mesdag i den Haag har et imponerende maleri over Scheveningen. Porselensfabrikken i Delft med produksjon av det verdenskjente blå porselenet. Og vi har Amsterdam på programmet med ulike tilbud, som båttur på kanalene og omvisning i diamantsliperi hvor man kan gjøre gunstige innkjøp av smykker.

AmsterdamMadurodamPanorama Mesdag
AmsterdamPorselensfabrikken i DelftDiamantsliperi

Dag 6: Amsterdam - Bremen
På formiddagen besøker vi en treskomaker og et gårdsysteri hvor vi smaker på forskjellige typer hollandsk ost. Vi besøker fiskelandsbyen Volendam hvor en del av befolkningen går i nasjonaldrakt. Vi fortsetter over Zuiderzee-demningen mot Nordsjøen før vi passerer Groningen og kommer inn i Tyskland igjen. Passerer Oldenburg og ankommer Bremen på ettermiddagen. Her blir det middag og overnatting på Atlantic Hotel Universum.

Dag 7: Bremen - Kiel / Oslo
Fra Bremen kjører vi forbi Hamburg og frem til Kiel. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje fra Kiel til Oslo. Middag/koldtbord ombord og overnatting i dobbeltlugar.

Dag 8: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Vi kjører nordover Østerdalen hvor turens siste middag inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddagen/kvelden.
8 DAGER
10.980,-

Turnr.: 27
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
 • 5 hotellovernattinger
 • 8 frokost
 • 8 middag
 • DFDS Oslo - København
 • Color Line Kiel - Oslo
 • Blomsteropptoget
 • Inngang Keükenhof, Madurodam, Delft og Panorama Mesdag
 • Båttur og diamantsliperi i Amsterdam
Tillegg:
 • Enkeltrom hotell: kr. 1.800,-
 • Singellugar tur/retur: kr. 800,-
 • Utvendig lugar t/r: kr. 400,- p.p.

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Vår
Tema
 » Blomster, Hage
Reisemåte
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
 »  » DFDS Oslo - København
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Nederland