Europa
Denne turen har gått
Albir, Costa Blanca, Spania
AlbirDenne turen går i første halvdel av april og vi ligger iro i Albir i 7 netter i påskeuken. Vi får med oss mye av Tyskland og Frankrike på turen sørover og nordover og vi møter våren i Spania. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel begge veger.

Color FantasyDag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Turen starter fra Trøndelag tidlig på morgenen. Frokost spiser vi på Taverna Alvdal. Kl. 14.00 avreise med Color Lines store ferje fra Oslo til Kiel. Lunsjbord ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 2: Kiel - Köln
Frokost på ferja før ankomst Kiel kl. 10.00. Vi kjører langs tyske motorveger forbi Hamburg, Hannover, Dortmund og frem til Köln for overnatting utenfor sentrum.

Dag 3: Köln - Macon
Vi fortsetter sørover forbi Bonn, Trier og gjennom Luxemburg. Videre til Frankrike, forbi Nancy og Dijon før ankomst Macon for overnatting.

Dag 4: Macon - Girona
Turen går sørover Rhôndalen forbi Lyon, Valence og ved Montpellier kommer vi til Middelhavet. Vi passerer grensen til Spania sør for Perpignan. Overnatting i Girona.

GironaGironaGirona

Dag 5: Girona - Albir
Vi passerer Barcelona og kjører langs Middelhavskysten forbi Valencia og frem til Albir på Costa Blanca kysten. Her blir det overnatting i 7 netter, hele påskeuken, på utmerkede Albir Playa Hotel & Spa.

Albir Playa Hotel & SpaAlbir Playa Hotel & SpaAlbir Playa Hotel & Spa

AlbirDag 6 - 11: Albir
Vi har 6 hele dager disponible i Albir. Vi kan benytte oss av hotellets fasiliteter, vandre i behagelig klima og flotte omgivelser. Vi arrangerer også ulike utflukter med lokale guider.
- Heldagsutflukt til Altea med besøk på marked og til Alfaz del Pi og Villajoyosa.
- Heldagsutflukt til Guadalest, en mindre landsby som ligger litt opp i fjellene. Stenbelagte små gater og smug med ulike håndarbeidsbutikker lokker turistene til seg.

AlteaVillaJoiosaGuadalest

Dag 12: Albir - Perpignan
Vi forlater Albir og kjører nordover langs den spanske Middelhavskysten. På ettermiddagen passeres Barcelona og vi kjører inn i Frankrike. Middag og overnatting på Quality Hotel Centre i Perpignan sør i Frankrike.

Dag 13: Perpignan - Macon
Vi kjører langs kysten forbi Montpellier og til Avignon. Herfra følger vi Rhônedalen forbi Valence, Lyon og frem til Macon. Vi passerer store vindistrikt langs vegen opp Rhônedalen.

HeidelbergDag 14: Macon - Heidelberg
Vi fortsetter nordøstover i Frankrike og grensen til Tyskland passeres ved Mulhouse. Vi passerer Freiburg og Karlsruhe i Tyskland før ankomst Heidelberg for overnatting.

CelleDag 15: Heidelberg - Celle
Turen går nordover Tyskland forbi Frankfurt, Kassel, Hannover og frem til Celle for overnatting.

Store Belt brua sett fra ala carte restauranten, Color FantasyDag 16: Celle - Kiel / Oslo
Siste etappe i Tyskland går på formiddagen til Kiel. Her har Color Lines ferje avgang kl.14.00. Middagsbuffet ombord  og overnatting i innvendig lugar.

Dag 17: Oslo - Trøndelag
Frokost på ferja før ankomst Oslo kl.10.00. Turen går nordover Østerdalen hvor turens siste måltid inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.17 DAGER
15.930,-

Turnr.: 50
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • 14 hotellovernattinger
  • 17 frokost
  • 1 lunsj
  • 16 middag
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 3.950,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 980,-
  • Utvendig lugar tur/retur: kr. 450,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 40

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Påske
 » Vår
Tema
 » Historie
 » Natur
 » I ro (med mindre utflukter)
 » Soling
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Frankrike
 »  » Tyskland
 » Sør Europa
 »  » Spania