Europa
Denne turen har gått
Benalmádena, Malaga, Spania
I flere år har vi hatt veldig populære vår- og høstturer til Santa Susanna på Costa Brava-kysten nord for Barcelona. Vi har benyttet Norwegians direktefly fra Værnes. Iår er det ingen direktefly fra Værnes til Barcelona og vi har derfor iår 8-dagers tur med direktefly til Malaga lenger sør i Spania. Vi overnatter i 7 netter på utmerkede Hotel Mac Puerto Marina som ligger nær sjøen i byen Benalmádena like sør for flyplassen i Malaga. Under oppholdet blir det muligheter for ulike utflukter.

Dag 1: Værnes / Malaga - Benalmádena
Avreise fra Værnes kl. 11.55 med Norwegians direktefly til Malaga. Her lander vi kl. 16.25 og det er kort veg frem til byen Benalmádena like sør for Torremolinos. Her skal vi bo i 7 netter på Hotel Mac Puerto Marina. Hotellet ligger meget sentralt ved den store marina i byen. Det er kort avstand til shopping, restauranter og stranden. Alle rommene har balkong. Balkongen har tak som gjør dem lune og kan brukes selv om det kommer en regnbyge. For soling må man benytte solsenger ved bassengområdet. Hotellet har også egen spa-avdeling. Det er underholdning og musikk de fleste kvelder.

BenalmádenaBenalmádena - Puerto MarinaBenalmádena

Dag 2 - 7: Benalmadena
Vi kan benytte tiden iro i byen og benytte hotellets mange fasiliteter. Under oppholdet kan man også delta på ulike utflukter.

- Dagsutflukt til Mijas og Ronda
Mijas Pueblo er en av Andalucias berømte hvite byer og er en stor turistattraksjon. Byen ligger over 400 meter over havet og har en flott utsikt over kyststripen Costa del Sol sørover til Gibraltar. Byen Ronda er spesielt kjent for sin tyrefekterarena som er den eldste som benyttes i Spania. En stor canyon, en dyp kløft på 120 meter deler byen i 2 deler. Det er 3 broer over kløften som binder bydelene sammen.

- Dagsutflukt Córdoba
Byen ble grunnlagt av araberne som kom til sørlige deler av Spania på 700-tallet. Omkring år 1000 var Córdoba den største byen i Europa med ½ million innbyggere. Bare Palermo på Sicilia var av samme størrelse. London og Paris hadde på den tiden bare 20. - 30.000 innbyggere. Córdoba er spesielt kjent for den store moske-katedralen «La Mezquita». Byggingen startet i år 780 og ble ikke ferdigstilt før år 1000. Vi får omvisning og orientering av en lokal guide.

Dag 8: Benalmadena - Malaga / Værnes
Tidlig avreise fra hotellet til flyplassen i Malaga. Kl. 06.55 avreise med Norwegians direktefly til Værnes hvor man lander kl. 11.15.

La Mezquita, CórdobaUtsikten mot Fuengirola fra MijasRonda
La Mezquita, CórdobaPassasjen San Sebastian, MijasRonda
La Mezquita, CórdobaMijas PuebloPlaza de Toros, Ronda8 DAGER
fra 9.880,-

Turnr.: 51
Avganger:

Prisen inkluderer:
  • fly Værnes - Malaga tur/retur
  • 7 hotellovernatting
  • 7 frokost
  • 7 middag
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 2.900,-
  • Utflukt Mijas og Ronda: kr. 250,-
  • Utflukt Cordoba m/ingang moske: kr. 450,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 41

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » 2021
Tema
 » Historie
 » I ro (med mindre utflukter)
 » Soling
Reisemåte
 » Fly
 »  » Dagsutflukter med buss
 »  » Fly tur/retur
Reisemål
 » Sør Europa
 »  » Spania