Europa
Denne turen har gått
Lago Maggiore og blomsterøya Mainau
Grand Hotel Dino, StresaDenne turen går i påsken. Da har våren kommet langt sør i Europa. Vi kjører først over alpene til innsjøen Lago Maggiore som ligger vest for Milano. Her bor vi i byen Stresa og har en båttur ut til øya Isola Bella. På øya ligger et slott med et fint hageanlegg og alle store trær står i full blomst. Magnolia trær med hvite og rosa store blomster er spesielt flotte.
Vi kjører tilbake gjennom alpene. Vi må kjøre tunneler da fjellpassene over alpene ikke er åpne enda. Vi kommer langs Vierwaldstättersjøen frem til Luzern og videre til Bodensjøen. På blomsterøya Mainau står flere løkblomster i full blomst.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går til Oslo og kl. 16.30 avreise med DFDS sin ferje til København. Middag ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Radisson Blu Hotel Fürst Leopold, DessauDag 2: København - Dessau
Frokost ombord før ankomst København kl. 09.45. Turen går til Gedser og ferje til Rostock i Tyskland . Videre forbi Berlin og frem til Dessau. Middag og overnatting på Radisson Blu Hotel Fürst Leopold.

Dag 3: Dessau - Feldkirch
Vi fortsetter på tyske motorveger sørover forbi Nürnberg, Ulm og grensen til Østerrike passeres ved Bregenz. Middag og overnatting på Central Hotel Leonhard i Feldkirch.

Dag 4: Feldkirch - Stresa
Vi fortsetter videre til Vaduz i Liechtenstein før vi kjører over San Bernardinopasset. Vi tar en stopp i Lugano før vi ankommer Stresa ved Lago Maggiore, innsjøen som ligger både i Sveits og Italia. Her blir det overnatting i 3 netter på Grand Hotel Dino. Middag på hotellet under oppholdet.

StresaGrand Hotel DinoGrand Hotel Dino

Dag 5 og 6: Stresa
Under oppholdet i Stresa blir det båttur ut til øya Isola Bella i Lago Maggiore. På øya ligger et slott med fint hageanlegg hvor mange store trær blomstrer på denne tiden.

Isola Bella, Lago MaggioreIsola Bella, Lago MaggioreIsola Bella
Isola BellaIsola BellaIsola Bella

Dag 7: Stresa - Mainau - Villingen
Vi forlater Stresa etter frokost. Vi kjører gjennom St.Gotthardtunnelen og langs Vierwaldstättersjøen mot Luzern. Videre forbi Zürich og til Tyskland ved Konstanz. På ettermiddagen besøker vi blomsterøya Mainau som ligger i Bodensjøen. I 1932 ble greve Lennart Bernadotte eier av øya og slottet, og det er idag en stiftelse som står bak driften. Mainau er idag Bodensjøens største turistattraksjon og har over 2 millioner besøkende årlig. På våren står alle løkblomster, tulipaner og liljer i full blomst. Derfra har vi kort veg frem til Villingen i Schwartzwald for overnatting på Hotel Holiday Inn.

MainauMainauMainau
MainauMainauMainau

Dag 8: Villingen - Hildesheim
Vi fortsetter nordover Schwartzwald mot Stuttgart og videre forbi Würzburg, Fulda og frem til Hildesheim. Middag og overnatting på Novotel Hildesheim som ligger i sentrum.

Dag 9: Hildesheim - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og kl. 14.00 er det avreise med Color Lines ferje til Oslo. Lunsjbuffet ombord like etter avgang. Underholdning, musikk, dans og hygge utover kvelden. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 10: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen går nordover Gudbrandsdalen og middag på Dombås. Retur til Trøndelag på kvelden.

Color LineColor LineShow Lounge, Color Line10 DAGER
12.980,-

Turnr.: 41
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
 • DFDS Oslo - København
 • Color Line Kiel - Oslo
 • 7 hotellovernattinger
 • 9 frokost
 • 1 lunsj
 • 9 middag
 • Båttur Isola Bella
 • Inngang Mainau
Tillegg:
 • Enkeltrom: kr. 3.300,-
 • Singellugar tur/retur: kr. 800,-
 • Utvendig lugar t/r: kr. 400,- p.p.

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Vår
Tema
 » Blomster, Hage
 » Natur
Reisemåte
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
 »  » DFDS Oslo - København
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Tyskland
 » Sør Europa
 »  » Italia