Europa
Denne turen har gått
Almuñécar, Costa del Tropical, buss og fly
Utsatt til 2021
Vi har i flere år kjørt høsttur til Solkysten, Costa del Sol, langt sør i Spania. Her ligger vi i ro i 12 dager i byen Almuñécar ca. 70 km øst for Malaga. Her bor vi i 12 netter på Hotel Helios. Hotellet ligger like ved stranden og det er kort gangavstand inn til gamlebyen. Alle rom har egen balkong med begrenset sjøutsikt. Det er musikk på hotellet flere kvelder og det inngår frokost, lunsj og middag på hotellet under oppholdet. På denne turen blir det en fin busstur gjennom vestlige delen av Europa på tur sørover og direktefly nordover fra Malaga.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal og videre til Oslo. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Lunsjbuffet ombord like etter avgang. Overnatting i innvendig lugar.

Dag 2: Kiel - Leverkusen
Frokost før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går langs tyske motorveger forbi Hamburg, Hannover, Dortmund og frem til overnatting i Leverkusen nord for Köln.

Dag 3: Leverkusen - Dijon
Fortsetter forbi Köln, Bonn, Trier og gjennom Luxemburg. Videre til Frankrike, forbi Metz og frem til Dijon for overnatting.

Magasin aux Dames, NarbonneDag 4: Dijon - Narbonne
Turen går sørover Rhôndalen forbi Lyon, Valence og ved Montpellier kommer vi til Middelhavet. Overnatting i Narbonne.

Dag 5: Narbonne - Valencia
Det er kort veg frem til grensen til Spania. Vi kjører sørover langs østkysten mot Middelhavet. Vi passerer Barcelona og kjører frem til Valencia for overnatting.

Hotel HeliosDag 6: Valencia - Almuñécar
Fortsetter sørover forbi Alicante og til Almeria på Costa del Tropical. Her dyrkes store mengder grønnsaker for det europeiske markedet. Ankommer Almuñécar på ettermiddagen. Her skal vi bo i 12 netter på Hotel Helios. Hotellet ligger fint til ved stranden og har eget svømmebasseng. Musikk på hotellet de fleste kvelder. Frokost, lunsj og middag på hotellet under oppholdet.

Dag 7 - 17: Almuñécar
Under oppholdet kan vi slappe av med bading og soling, muligheter for handling og kveldsopplevelser med Flamencodans. Flamenco er en viktig uttrykksmåte for det Andalusiske folk. Kombinasjon av gitarspill, sang og den mektige dansen blir holdt i hevd på grunn av mange festivaler og årlige arrangement.

- Utflukt Gibraltar
Man kan ta en dagsutflukt til Gibraltar, britenes lille klippe på Spanias sørspiss mot Gibraltarstredet. På turen passeres mange kjente feriebyer langs Middelhavskysten.

GibraltarEuropapunktet, Gibraltar

- Utflukt Mijas og Ronda
Det blir dagsutflukt til byene Mijas og Ronda. Mijas Pueblo er en av Andalucias berømte hvite byer. Byen ligger over 400 m over havet og har flott utsikt over kysten Costa del Sol. Byen Ronda er kjent for sin gamle tyrefekterarena og byen er delt i 2 av en stor kløft. På den ene siden ligger den gamle mauriske bydel og på den andre noe nyere bydel.

Balcon de Europa, Nerja-
Det blir også andre utflukter under oppholdet, f.eks. Nerja.

Dag 18: Almuñécar - Malaga / Værnes
Tidlig avreise fra Almuñécar til Malaga flyplass. Kl. 06.55 avreise med Norwegians direktefly til Værnes hvor man lander kl. 11.10.

Mijas PuebloRondaRonda
Mijas PuebloTyrefekterarenaen, RondaRonda18 DAGER
16.760,-

Turnr.: 53
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel
  • 16 hotellovernattinger
  • 18 frokost
  • 12 lunsj
  • 16 middag
  • Fly Malaga - Værnes
Tillegg:
  • Minibusser Gibraltar, kr. 250,- p.p.
  • Enkeltrom hotell: kr. 3.900,-
  • Singellugar: kr. 480,-
  • Utvendig lugar: kr. 225,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 43

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » 2021
Tema
 » Historie
 » I ro (med mindre utflukter)
 » Soling
Reisemåte
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
 » Fly
 »  » Fly en vei og buss motsatt
Reisemål
 » Sør Europa
 »  » Spania