Europa
Denne turen har gått
Makarskakysten m/Split og Mostar
Hotel Horizont, Baska VodaKroatia har en lang kystlinje langs Adriaterhavet. Vi har hatt flere turer både med buss og fly fra Istraområdet i nord til Dubrovnik i sør. Denne turen gå til Makarskakysten litt sør for Split. Her er det en frodig smal kyststripe med høye fjell innenfor. Turen kombinerer dager i ro med sol og avslapning og interessante utflukter. Vi flyr med SAS via København på utreisen og via Oslo på returen.

Dag 1: Værnes / København / Split - Baska Voda, Makarska
Avreise med SAS fra Værnes kl. 06.00. Turen går via København og til Split hvor vi lander kl. 11.15. Det er litt over 1 time kjøring sørover til byen Baska Voda på Makarskakysten. Her skal vi bo i 7 netter på Hotel Horizont. Hotellet ligger ved strandpromenaden i kort avstand fra sentrum. Hotellet her eget basseng men det er bare 50 meter til stranden.

Dag 2 - 7: Baska Voda, Makarska
Man har 6 hele dager disponible. Det blir god tid til avslapning, soling og bading. Det blir også utflukter under oppholdet.

Hotel Horizont, Baska VodaBaska VodaHotel Horizont, Baska Voda

- Heldagsutflukt Split og Trogir
Formiddagen besøker vi Split hvor en lokal guide viser oss rundt. Byen har mange historiske og kulturelle severdigheter. Split ble grunnlagt på 200-tallet e.Kr. Byens sentrum består av og er bygget rundt den romerske keiserens Diokletians palass. På ettermiddagen besøkes Trogir, en idyllisk liten by bygd på en liten øy.

SplitTrogirTrogir

- Heldagsutflukt Mostar, Bosnia-Herzegovina
Her går vi med lokal guide gjennom den gamle bydel over den kjente broen som ble skadet under krigen på 1990-tallet. Broen er gjenoppbygd og er en stor turistattraksjon. På begge sider ligger utallige forretninger og uterestauranter.

MostarMostarMostar

- Heldagsutflukt øya Brač
Øya Brač ligger rett utenfor Makarskakysten. Den er en av de største øyene i Adriaterhavet og har ca. 14.000 innbyggere. På øya er det høye fjell. På nordsiden dyrkes oliven, men på sørsiden dyrkes mest vindruer. Øya er kjent for sin hvite marmor og har også flere badestrender med hvite steiner og krystallklart vann.

Milna, BračZlanti Rat Beach, BračMilna, Brač

Dag 8: Baska Voda - Split / Oslo / Værnes
På formiddagen kjører vi til flyplassen nord for Split. Kl. 14.00 avreise med SAS til Oslo og videre til Værnes hvor vi lander kl. 20.35.8 DAGER
11.890,-

Turnr.: 48
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Split tur/retur
  • 7 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 1 lunsj
  • 7 middag
  • Utflukter med lokale guider som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 1.980,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 38

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » 2021
Tema
 » Historie
 » I ro (med mindre utflukter)
 » Soling
Reisemåte
 » Fly
 »  » Dagsutflukter med buss
 »  » Fly tur/retur
Reisemål
 » Sør Europa
 »  » Kroatia