Europa
Denne turen har gått
Italienske sjøer, Garda, Como og Lago Maggiore
GardasjøenI Italia, på sørsiden av alpene, ligger flere sjøer. De er omgitt av høye fjell mot nord og fruktbart landskap mot sør. På denne turen besøkes flere av sjøene og også med båttur på 2 av dem. Vi starter med Gardasjøen som ligger lengst øst og videre til Comosjøen før vi kommer til Lago Maggiore. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur på reisen.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Lunsjbord ombord etter avgang og overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 2: Kiel - Bad Kissingen
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går sørover på tyske fine motorveger forbi Hannover, Kassel, Fulda og frem til Bad Kissingen for middag og overnatting på Sonnenhügel Hotel.

Dag 3: Bad Kissingen - Riva del Garda, Gardasjøen
Vi fortsetter sørover forbi München og frem til Østerrike ved Kufstein. Videre forbi Tyrols hovedstad Innsbruck, over Brennerpasset og til Italia. Vi kjører frem til Riva del Garda i nordenden av Gardasjøen. Her blir det overnatting i 3 netter på Hotel La Perla.

Riva del GardaVerbania, Lago MaggioreVinsmaking
StresaHotel DinoGarda

Dag 4: Riva del Garda, iro
Denne dagen tilbringes iro, og på egen hånd. Middag på hotellet.

Dag 5: Riva del Garda, utflukt
Vi tar en båttur på Gardasjøen til byen Garda. Etter et opphold her blir det besøk på en vingård hvor vi smaker på gode viner.

Dag 6: Riva del Garda - Comosjøen - Stresa
Vi forlater Gardasjøen og kjører mot vest over den frodige Posletten mot Milano. Her tar vi vegen nordover og vi kjører langs Comosjøen. På ettermiddagen blir det et opphold her før vi kjører til Stresa som ligger på sørsiden av Lago Maggiore. Her skal vi bo i 3 netter på Grand Hotel Dino.

PiemonteComosjøenVerbania
Isola BellaIsola BellaGrand Hotel Dino

Dag 7: Stresa, båttur
Vi tar en båttur på Lago Maggiore og besøker en av de Borromeiske øyer, Isola Bella. På øya finnes flotte byggverk og parkanlegg. Ettermiddagen til egen disposisjon.

Dag 8: Stresa, iro
Denne dagen tilbringes iro og man kan benytte hotellets fasiliteter. Det kan også tas en kort utflukt til gamlebyen i Stresa.

Dag 9: Stresa - Freiburg
Vi forlater Stresa og kjører på vestsiden av Lago Maggiore til Locarno som ligger i Sveits. Videre over St.Gotthardpasset og langs Vierwaldstättersjøen og Luzern. Grensa til Tyskland passeres ved Basel. Vi kjører frem til Freiburg og overnatting på InterCity Hotel.

St. GottardLuzernLuzern

Dag 10: Freiburg - Hildesheim
Vi fortsetter nordover Tyskland. Vi passerer Frankfurt, Kassel og kjører til Hildesheim for overnatting på Van der Valk hotel sentralt i byen.

Dag 11: Hildesheim - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi nordover til Kiel. Kl. 14.00 avreise med Color Lines til Oslo. Lunsjbuffet ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 12: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen går nordover Østerdalen og turens siste middag er på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.12 DAGER
15.660,-

Turnr.: 45
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • 9 hotellovernattinger
  • 12 frokost
  • 2 lunsj
  • 10 middag
  • Vinprøving
  • 2 båtturer
Tillegg:
  • Enkeltrom, hotell: kr. 3.640,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 980,-
  • Utvendig lugar tur/retur: kr. 450,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 35

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » 2021
Tema
 » Blomster, Hage
 » Natur
 »  » Vin
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Sør Europa
 »  » Italia