Europa
Denne turen har gått
Versiliakysten med Cinque Terre, Pisa, Lucca og Elba
Hotel Caesar, Lido di CamaioreVersiliakysten er den flotte kyststripen fra Viareggio til La Spezia mot Middelhavet på vestsiden av Italia. Her ligger flere feriebyer med hotell langs den flotte sandstranden. Vi skal bo i 7 netter på det flotte Hotel Caesar som ligger langs strandpromenaden i Lido di Camaiore. Vi har flere interessante utflukter under oppholdet. Vi besøker Cinque Terre, øya Elba, byene Pisa og Lucca samt en stor dryppsteinsgrotte. Vi benytter fly fra Værnes til Milano via Oslo på reisen.

Dag 1: Værnes / Oslo / Milano - Lido di Camaiore
Kl. 08.30 avreise med Norwegian fra Værnes til Oslo. Videre til Milano hvor vi lander kl. 13.30. Herfra blir det buss over Posletta og vi kommer ned til Middelhavet i Genova. Vi fortsetter sørover mot Pisa. Vi passerer de store marmorbruddene i Carrara på turen. Ankommer Lido di Camaiore på ettermiddagen. Her skal vi bo i 7 netter på utmerkede Hotel Caesar. Hotellet ligger ved strandpromenaden og har eget flott bassengområde. Her kan man nyte herlige feriedager.

Hotel Caesar, Lido di CamaioreHotel Caesar, Lido di CamaioreHotel Caesar, Lido di Camaiore
Lido di CamaioreHotel Caesar, Lido di CamaioreHotel Caesar, Lido di Camaiore
Lido di Camaiore

Dag 2 - 7: Lido di Camaiore
Man har 6 dager disponible. Vi tilbyr 3 dagsutflukter under oppholdet.

- Cinque Terre
Dagsutflukt til Cinque Terre, det berglendte kystområdet nord for La Spezia. Her ligger 5 små byer inn i fjellsidene ned mot Middelhavet. Vi benytter tog inn til området. Vi besøker 2 av byene og dersom det er lite vind og bølger blir det også en båttur hvor man får god oversikt over det fantastiske landskapet.

Rio Maggiore, Cinque TerreManarola, Cinque TerreCinque Terre

Portoferraio, Elba- Elba
Dagsutflukt til øya Elba som ligger 20 km utenfor Toscanas kyst. Vi tar båt fra byen Piombino sør for Livorno til Portoferraio som er hovedstaden på Elba. Øya er mest kjent for at Napoleon ble forvist hit i 1814. Den er idag nasjonalpark.

- Grotta del Vento, Lucca og Pisa
En dagsutflukt hvor vi på formiddagen besøker dryppsteinsgrotten Grotta del Vento som ligger i fjellene ovenfor marmorbruddene. Etterpå blir det et opphold i middelalderbyen Lucca før vi avslutter dagen med en stopp for å se på det skjeve tårn i Pisa.

PisaLuccaGrotta del Vento

Dag 8: Lido di Camaiore- Milano / Oslo / Værnes
Avreise fra hotellet etter frokost. Vi kjører via Parma frem til Malpensaflyplassen utenfor Milano. Kl. 14.05 avreise med Norwegian til Oslo og videre til Værnes hvor vi lander kl. 19.15.8 DAGER
12.380,-

Turnr.: 43
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Oslo - Milano t/r
  • 7 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 7 middag
  • Utflukter Cinque Terre, Elba, Pisa, Lucca og Grotta del Vento
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell : kr. 1.400,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 33

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » 2021
Tema
 » Historie
 » Natur
 » I ro (med mindre utflukter)
 » Soling
Reisemåte
 » Fly
 »  » Dagsutflukter med buss
 »  » Fly tur/retur
Reisemål
 » Sør Europa
 »  » Italia