Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Italienske sjøer, Garda, Como og Lago Maggiore

GardasjøenI Italia, på sørsiden av alpene, ligger flere sjøer. De er omgitt av høye fjell mot nord og fruktbart landskap mot sør. På denne turen besøkes flere av sjøene og også med båttur på 2 av dem. Vi starter med Gardasjøen som ligger lengst øst og videre til Comosjøen før vi kommer til Lago Maggiore. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur på reisen.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Lunsjbord ombord etter avgang og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Schweinfurt
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går sørover på tyske fine motorveger forbi Hannover, Kassel, Fulda og frem til Schweinfurt for middag og overnatting på Mercure Hotel Meininsel.
Dag 3: Schweinfurt - Desenzano, Gardasjøen
Vi fortsetter sørover forbi München og frem til Østerrike ved Kufstein. Videre forbi Tyrols hovedstad Innsbruck, over Brennerpasset og til Italia. Vi kjører frem til Desenzano i sørenden av Gardasjøen. Her blir det overnatting i 3 netter på Hotel Bonotto.
Hotel BonottoHotel BonottoDesenzano
Dag 4: Desenzano, iro
Denne dagen tilbringes iro, og på egen hånd. Middag på hotellet.
Dag 5: Desenzano, utflukt
Vi tar en båttur på Gardasjøen til byen Garda. Etter et opphold her blir det besøk på en vingård hvor vi smaker på gode viner. Dagens middag inntas på en annen gård, Agriturismo Orteglia.
Dag 6: Desenzano - Comosjøen - Stresa
Vi forlater Gardasjøen og kjører mot vest over den frodige Posletten mot Milano. Her tar vi vegen nordover og vi kjører langs Comosjøen. På ettermiddagen blir det et opphold her før vi kjører til Stresa som ligger på sørsiden av Lago Maggiore. Her skal vi bo i 3 netter på Zacchera Hotel Splendid.
Zacchera - Hotel Splendid
Zacchera Hotels Splendid
Dag 7: Stresa, båttur
Vi tar en båttur på Lago Maggiore og besøker en av de Borromeiske øyer, Isola Bella. På øya finnes flotte byggverk og parkanlegg. Ettermiddagen til egen disposisjon.
Dag 8: Stresa, iro
Denne dagen tilbringes iro og man kan benytte hotellets fasiliteter. Det kan også tas en kort utflukt til gamlebyen i Stresa.
Dag 9: Stresa - Schallstadt, Freiburg
Vi forlater Stresa og kjører på vestsiden av Lago Maggiore til Locarno som ligger i Sveits. Videre over St.Gotthardpasset og langs Vierwaldstättersjøen og Luzern. Grensa til Tyskland passeres ved Basel. Vi kjører frem til Freiburg og overnatting på Hotel Zum Ochsen i Schallstadt ved Freiburg.
St. GottardLuzernLuzern
Dag 10: Freiburg - Hildesheim
Vi fortsetter nordover Tyskland. Vi passerer Frankfurt, Kassel og kjører til Hildesheim for overnatting på Van der Valk hotel sentralt i byen.
Dag 11: Hildesheim - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi nordover til Kiel. Kl. 14.00 avreise med Color Lines til Oslo. Koldtbord ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 12: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen går nordover Østerdalen og turens siste middag er på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.12 DAGER
17.450,-

Turnr.: 45
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • 9 hotellovernattinger
  • 12 frokost
  • 1 lunsj
  • 11 middag
  • Vinprøving
  • 2 båtturer
Tillegg:
  • Enkeltrom, hotell: kr. 4.280,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 1.120,-
  • Utvendig lugar tur/retur: kr. 550,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Blomster, Hage
 » Natur
 » Mat og drikke
 »  » Vin
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Sør Europa
 »  » Italia