Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Benalmádena, Malaga, Spania, fly sørover og buss tilbake

I flere år har vi kjørt høstturer til Solkysten, Costa del Sol, langt sør i Spania. Her skal vi bo i 14 dager på utmerkede Hotel Mac Puerto Marina som ligger nær sjøen i byen Benalmádena like sør for flyplassen i Malaga. I år tilbyr vi 4 forskjellig reisealternativer:
Tur 48: Buss tur/retur, 26 dager, avr. 10.oktober
Tur 49: Fly tur/retur, 15 dager, avr. 15.oktober
Tur 50A: Buss sørover og fly tilbake, 20 dager, avr. 10.oktober
Tur 50B: Fly sørover og buss tilbake, 21 dager, avreise 15.oktober.

Likt på alle turene er 14 netter på Hotel Mac Puerto Marina. Hotellet ligger meget sentralt ved den store marinaen i byen. Det er kort avstand til shopping, restauranter og stranden. Alle rommene har balkong med tak som gjør den lun og kan brukes selv om det kommer en regnbyge. For soling må man benytte solsenger ved bassenget. Hotellet har også en egen spa-avdeling. Det er musikk de fleste kveldene.

Vi kan benytte tiden iro i byen og benytte hotellets fasiliteter. Vi arrangerer også tre ulike dagsutflukter under oppholdet.

Dag 1: Værnes - Malaga / Benalmádena
Kl. 13.50 avreise med Norwegians direktefly til Malaga hvor vi lander kl. 18.30. Buss frem til Benalmádena som ligger ca. 20 km sør for flyplassen. Her blir det overnatting i 14 netter på Hotel Mac Puerto Marina (se introduksjon).
Dag 2 - 14: Benalmadena
Her blir det overnatting i 14 netter på Hotel Mac Puerto Marina (se innledningen).
Dagsutflukt til Mijas og Ronda
Mijas Pueblo er en av Andalucias berømte hvite byer og er en stor turistattraksjon. Byen ligger over 400 meter over havet og har en flott utsikt over kyststripen Costa del Sol sørover til Gibraltar. Byen Ronda er spesielt kjent for sin tyrefekterarena som er den eldste som benyttes i Spania. En stor canyon, en dyp kløft på 120 meter deler byen i 2 deler. Det er 3 broer over kløften som binder bydelene sammen.
MijasMijas
CõrdobaDagsutflukt til Córdoba
Byen ble grunnlagt av araberne som kom til sørlige deler av Spania på 700-tallet. Omkring år 1000 var Córdoba den største byen i Europa med ½ million innbyggere. Bare Palermo på Sicilia var av samme størrelse. London og Paris hadde på den tiden bare 20. - 30.000 innbyggere. Córdoba er spesielt kjent for den store moske-katedralen «La Mezquita». Byggingen startet i år 780 og ble ikke ferdigstilt før år 1000. Vi får omvisning og orientering av en lokal guide.
Dagsutflukt til Gibraltar
Man kan ta en dagstur til Gibraltar, britenes lille klippe på Spanias sørspiss mot Gibraltarstredet. På turen passeres mange kjente feriebyer langs Middelhavskysten.
GibraltarEuropa point, GibraltarGibraltar
Dag 15: Benalmádena - Calpe
Etter 14 flotte dager starter turen nordover. Vi kjører lengre østover langs Middelhavskysten. Første dag passeres Granada, Murcia og Alicante, før ankomst Calpe like nord for Benidorm. Overnatting på Hotel AR Diamant Beach.
Dag 16: Calpe - Malgrat de Mar
På turen langs kysten passeres Valencia og Barcelona før vi ankommer kyststripen Costa Brava og byen Malgrat de Mar. Overnatting på Aqua Hotel Silhouette og Spa.
Dag 17: Malgrat de Mar - Bourg-en-Bresse
Vi kjører nordover og passerer grensen til Frankrike. Passer Montpellier og Avignon og fortsetter oppover Rhôndalen med vinranker langs de fruktbare elvesidene. Vi kjører frem til byen Bourg-en-Bresse nord for Lyon. Overnatting på Mercure hotell.
Dag 18: Bourg-en-Bresse - Schwetzingen
Grensa til Tyskland passeres nord for Mulhouse. Vi kjører forbi Freiburg, Karlsruhe og frem til Schwetzingen ved Heidelberg. Overnatting på Achat Comfort Hotel.
CelleDag 19: Schwetzingen - Celle
Kjører på fine tyske motorveger forbi Frankfurt, Kassel, Hannover og frem til Celle. Overnatting på Intercity Hotel.
Dag 20: Celle - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og kl. 14.00 avreise med Color Line til Oslo. Middagsbuffet ombord og overnatting i innvendige dobbeltlugarer.
Dag 21: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen siste middag på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.21 DAGER
22.920,-

Turnr.: 50B
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Norwegian direktefly Værnes - Malaga
  • Color Line Kiel - Oslo
  • 19 hotellovernattinger
  • 21 frokost
  • 21 middag
Tillegg:
  • Enkeltrom, 19 netter: kr. 8.700,-
  • Singellugar t/r: kr. 725,-
  • Lugar m/vindu t/r: kr. 275,- p.p.
Priser dagsutflukter:
Mijas og Ronda, kr. 400,- p.p.
Cordoba m/inngang moske: kr. 650,- p.p.
Gibraltar m/minibuss: kr. 650,- p.p.

Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Høst
Tema
 » Historie
 » I ro (med mindre utflukter)
 » Soling
Reisemåte
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
 » Fly
 »  » Fly en vei og buss motsatt
Reisemål
 » Sør Europa
 »  » Spania