Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Fire Alpeland med Bernina Express

Bernina ExpressAlpene er et populært feriemål. Flott natur med høye fjell og innsjøer, trivelige småbyer med gjestfrie folk. På denne turen bor vi i Østerrike og har utflukter til Sveits, Liechtenstein og Italia. På turen inngår også en lang togtur med Bernina Express fra Sveits til Italia. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur på reisen.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal før vi kjører sørover Østerdalen til Elverum og videre frem til Oslo. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Lunsjbuffé ombord ved avgang fra Oslo. Underholdning, musikk og hygge utover kvelden. Overnatting i innvendig lugar.
Dag 2: Kiel - Mahlow/Berlin
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går sørøstover på tyske motorveger mot Berlin. Overnatting på Van der Valk Hotel Berlin Brandenburg som ligger i Mahlow sør for Berlin.
Dag 3: Berlin - Feldkirch
Fortsetter sørover i Tyskland forbi Leipzig, Nürnberg, Ulm og mot Bodensjøen. Grensa til Østerrike passeres like før Bregenz. Det er kort veg til Feldkirch og Best Western Central Hotel Leonhard hvor vi skal bo i 5 netter. Frokost og middag på hotellet under oppholdet.
Best Western Plus Central Hotel LeonhardFeldkirchFeldkirch
Dag 4 - 7: Feldkirch, div. utflukter
Man har hele 4 dager disponible. Det blir tid både på egen hånd og interessante utflukter.
- Utflukt Bregenz
Det blir en kort utflukt til Bregenz og her kan man ta Pfänderbahn opp til en fjelltopp som gir enestående utsikt over Bodensjøen, Tyskland, Østerrike, Sveits og 240 alpetopper ved klar sikt.
- Utflukt Bodensjøen og Mainau
Det blir en utflukt langs Bodensjøen og frem til øya Mainau som ligger i Tyskland. Øya eies av Bernadottefamilien fra Sverige og den er kjent for sine flotte parkanlegg med blomster, ulike planter og trær.
MainauMainauMainau
- Utflukt Sveits og Liechtenstein
Sveits er kjent for sine mange oster og vi besøker en gård hvor vi får orientering om produksjonen av den kjente Appenzeller osten. Vi prøvesmaker på ulike sorter. Etterpå kjører vi til ministaten Liechtenstein. Her prøvesmaker vi ulike viner på Hofkellerei des Fürsten von Liechtenstein.
Appenzeller ostLiechtensteinHofkellerei des Fürsten von Liechtenstein
- Bernina Express til Italia
En av turens høydepunkter er en fantastisk togreise over alpene til Italia. På morgenen kjører vi frem til Chur hvor vi går ombord i Bernina Express som med sine store vinduer gir flott panorama utover alpelandskapet. Toget går frem til byen Tirano i Italia. Etter et opphold her kjører vi med bussen tilbake til Feldkirch.
Bernina ExpressBernina ExpressBernina Express
Dag 8: Feldkirch - Celle
Vi starter turen nordover til Tyskland, forbi Ulm, Würzburg, Fulda, Kassel og frem til Celle for overnatting på Intercity Hotel.
Dag 9: Celle - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel. Kl. 14.00 avreise med Color Line til Oslo. Middag ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 10: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen går nordover Østerdalen og turens siste middag inntas på Taverna Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.10 DAGER
14.950,-

Turnr.: 42
Avreise:

Prisen inkluderer:
 • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
 • 7 hotellovernattinger
 • 10 frokost
 • 1 lunsj
 • 9 middag
 • Bernina Epxress Chur - Tirano
 • Inngang Mainau
 • Ost- og vinsmaking
Tillegg:
 • Enkeltrom hotell: kr. 1.580,-
 • Singellugar: kr. 1.120,-
 • Lugar m/vindu: kr. 550,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Høst
Tema
 » Blomster, Hage
 » Natur
 » I ro (med mindre utflukter)
 » Mat og drikke
 »  » Lokal mat
 »  » Vin
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Sveits
 »  » Østerrike
 » Sør Europa
 »  » Italia