Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Holland m/blomsteropptoget og Floriaden

Tulipaner i Keukenhof
I mange år har vi kjørt «blomstringstur» til Holland på våren. I tillegg til blomsterprakten inngår andre turistattraksjoner: Amsterdam med alle kanalene, miniatyrbyen Madurodam, Panorama Mesdag, besøk på porselensfabrikk m.m. I år arrangeres Floriaden, en park- og bomsterutstilling som arrangeres hvert 10. år. Årets utstilling er ved byen Almere og vi kan besøke over 40 paviljonger fra ulike deler av verden. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur på reisen.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går til Alvdal hvor det blir frokost. Videre sørover Østerdalen til Oslo og avreise med Color Line kl. 14.00. Koldtbord ombord og overnatting i dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Apeldoorn
Frokost før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går på tyske motorveger forbi Hamburg, Bremen og grensen til Nederland passeres ved Venlo. Vi fortsetter vestover til Apeldoorn hvor det blir overnatting på Bilderberg Hotel De Keizerkroon.
Dag 3: Apeldoorn - Den Haag
Etter frokost er det kort veg til byen Almere hvor Floriaden arrangeres. Her finner vi ulike paviljonger med blomster, parkanleggg og ulike kulturaktiviteter. På ettermiddagen kjører vi frem til Den Haag hvor vi skal bo i 3 netter på Parkhotel den Haag.
BlomstertogetBlomstertogetBlomstertoget
Dag 4 - 5: Holland, diverse  utflukter
Under oppholdet besøker vi en rekke turistattraksjoner og kjente steder. På formiddagen ser vi på det store blomsteropptoget som går fra Noordwijk til Harlem. Toget har flotte dekorerte vogner og musikkorps.  Blomsterparken Keükenhof med sitt 250 dekar store område bestående av enorme mengder løkblomster og forskjellige busker og trær, er et imponerende skue. Miniatyrbyen Madurodam med kjente bygninger og anlegg i målestokk 1:25. Panorama Mesdag i den Haag har et imponerende maleri over Scheveningen. Porselensfabrikken i Delft med produksjon av det verdenskjente blå porselenet. Og vi har Amsterdam på programmet med båttur på kanalene.
AmsterdamMadurodamPanorama Mesdag
AmsterdamPorselensfabrikken i DelftMadurodam
Dag 6: Amsterdam - Bremen
På formiddagen besøker vi en treskomaker og et gårdsysteri hvor vi smaker på forskjellige typer hollandsk ost. Vi besøker fiskelandsbyen Volendam hvor en del av befolkningen går i nasjonaldrakt. Vi fortsetter over Zuiderzee-demningen mot Nordsjøen før vi passerer Groningen og kommer inn i Tyskland igjen. Passerer Oldenburg og ankommer Bremen på ettermiddagen. Her blir det middag og overnatting på Atlantic Hotel an der Galopprennbahnn.
Dag 7: Bremen - Kiel / Oslo
Fra Bremen kjører vi forbi Hamburg og frem til Kiel. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje fra Kiel til Oslo. Middag/koldtbord ombord og overnatting i dobbeltlugar. Musikk, dans og hygge i salongene utover kvelden.
Dag 8: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Vi kjører nordover Østerdalen hvor turens siste middag inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddagen/kvelden.8 DAGER
12.960,-

Turnr.: 40
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 5 hotellovernattinger
  • 8 frokost
  • 8 middag
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • Blomsteropptoget
  • Inngang Floriaden, Keükenhof, Madurodam, Delft og Panorama Mesdag
  • Båttur i Amsterdam
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 1.850,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 1.200,-
  • Utvendig lugar tur/retur: kr. 500,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Vår
Tema
 » Blomster, Hage
 » Natur
 » Handling
Reisemåte
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Nederland