Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
Denne turen har gått
Skottland m/Military Tattoo, fly t/r
Military TattooPå denne turen får vi oppleve variert skotsk natur med store fjellområder i «The Highlands», frodig kystlandskap, daler og ulike byer. Vi flyr med KLM via Amsterdam til Edinburgh tur/retur. Vi overnatter i 3 netter i Avimor i «The Highlands» og 2 netter i Edinburgh som er Skottlands hovedstad. På turen inngår besøk på ulike attraksjoner og turen avsluttes med «Military Tattoo» i Edinburgh siste kveld.
Dag 1: Værnes / Amsterdam / Edinburgh - Avimore
Kl. 06.00 avreise med KLM til Amsterdam og videre til Edinburgh hvor vi lander kl. 10.15. Herfra kjører vi nordover mot «The Hightlands». Vi tar en stopp i Aberlour og besøker Glen Grant Distllery. Vi fortsetter til Avimore hvor det blir overnatting i 3 netter på Stratshey Hotel.
Dag 2: Avimore, utflukt Inverness
På formiddagen blir det en båttur på Loch Ness. Kanskje får vi se det store «uhyret Nessie». Båtturen starter fra Inverness og vi går iland ved Urquhart Castle. Borgen var viktig i skottenes uavhengighetskrig og er idag en av de mest besøkte borger i Skottland. Deler av borgen er idag i ruiner. På ettermiddagen besøkes Glen Ord Distillery i Muir of Ord litt nord for Inverness. .
Urquhart CastleSingleton, Glen Ord DistilleryGlen Ord
Dag 3: Avimore, utflukt Fort William
Vi kjører sørover gjennom det skotske høyland. Vi besøker en sauefarm i Kincraig og ser på dressur av gjeterhunder. Vi fortsetter vestover til Fort William som ligger på vestkysten. Over byen rager Skottlands høyeste fjell «Ben Nevis». Returen går langs Caledoniakanalen og vi tar et opphold ved sluseanleggene i Fort Augustus. Retur til Avimore og middag på hotellet.
CaledoniakanalenLoch NessFort Augustus
Firth of ForthDag 4: Avimore - Edinburgh
Vi forlater Avimore og kjører gjennom det skotske høyland sørover. Vi kjører forbi Blair Castle, Perth og over Firth of Forth på en ny stor bro. Her ser vi også den kjente jernbanebroen Forth Bridge fra Queensferry som var ferdig i 1890. Ankommer Skottlands hovedstad Edinburgh på ettermiddagen. Her vil en lokal guide vise oss byens hovedseverdigheter. Vi besøker Edinburgh Castle som ligger på en høyde midt i byen. Vi skal bo i 2 netter på Moxy Fountainbridge Hotel som ligger sentralt. Middag på restaurant.
Dag 5: Edinburgh
Dagen disponibel på egen hånd. Det er kort gangavstand til hovedgaten Princes Street hvor det er gode muligheter for handling. Hovedgaten i gamlebyen «The Mile» går fra dronningens slott til Edinburgh Castle. Det foregår flere festivaler i Edinburgh i august og det er et yrende folkeliv.
Etter kveldens middag går vi opp til Edinburgh Castle hvor vi skal se årets «Military Tattoo» på utearenaen foran borgen. Dette er en storslagen oppvisning- og paradeforestilling med mektig musikk, spesielt det store sekkepipeorkesteret er imponerende. Lyssetting mot borgen gir også en stor opplevelse.
Veien opp til Edinburgh CastleMilitary Tattoo
Dag 6: Edinburgh / Amsterdam / Værnes
Formiddagen disponibel i Edinburgh før vi på ettermiddagen kjører til flyplassen. Kl. 17.30 avreise med KLM til Amsterdam og videre til Værnes kl. 22.50.


6 DAGER
15.940,-

Turnr.: 46
Avreise:

Prisen inkluderer:
 • Fly Værnes - Amsterdam - Edinburgh tur/retur
 • 5 hotellovernattinger
 • 5 frokost
 • 5 middag
 • 2 whiskysmakinger
 • Båttur Loch Ness
 • Inngang Urquhart Castle og Edinburgh Castle
 • Billett Military Tattoo
 • Lokalguide i Edinburgh
 • All busstransport i Skottland
Tillegg:
 • Enkeltrom: kr. 3.940,-
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
 » 2022
Tema
 » Historie
 » Natur
 » Spel, Teater etc.
 » Dans og musikk
 » Mat og drikke
 »  » Whisky
Reisemåte
 » Fly
 »  » Fly tur/retur
Reisemål
 » Nord Europa
 »  » England