Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Portugal med Lisboa og Sesimbra

SesimbraPå denne turen til Portugal er hovedoppholdet lagt til Sesimbra, en mindre by ved Atlanterhavet sør for Lisboa. Vi starter turen med 2 overnattinger i Lisboa og får med oss hovedseverdighetene i Portugals hovedstad. Vi besøker også Sintra og Cabo de Roca, Europas vestligste punkt, før vi kjører sørover til Sesimbra. Vi flyr via Oslo begge veger.
Dag 1: Værnes / Oslo / Lisboa
Avreise med SAS fra Værnes kl. 10.30. Ankomst Oslo kl. 11.25 og kl. 12.50 videre med TAP-Air til Lisboa. Vi lander kl. 16.00 og det blir buss til sentrum av Lisboa hvor vi skal bo i 2 netter på Hotel Zenit Lisboa. Middag på hotellet.
Dag 2: Lisboa
Lisboa har bevart sitt særpreg fra byens storhetstid som hovedstad i det portugisiske rike og en viktig handelsby i Europa. Byen har beholdt sin særegne historiske bebyggelse. Herfra dro Vasco da Gama og andre sjøfarere en gang ut for å utforske resten av verden. Byen kjennetegnes av sine gamle gule trikk som smyger seg frem i trange gater. Vi får interessant informasjon fra lokalguide og vi får se byens hovedseverdigheter. Over byen ruver borgen Castelo de Sao Jorge. Byen ligger langs elva Tejo. Øst for sentrum ligger en ny bydel med et stort akvarium. I sentrum finner man byens livlige torgområde, Rossio, med uterestauranter og forretninger. Ettermiddagen til egen disposisjon i sentrum. Middag på hotellet.
Trikken i LisboaBelemOceanario, Lisboa
RossioLisboa
Dag 3: Lisboa - Sintra - Cobo de Roca - Sesimbra
Vi kjører først til byen Sintra som ligger opp mot en fjellside vest for Lisboa. Her ligger det store kjente kongeslottet og byen står på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Vi fortsetter ut til klippen Cabo da Roca som er fastlandseuropas vestligste punkt. Det blir også et opphold i Cascais før vi på ettermiddagen kjører kjører over den store 25.april-broen som har et hengebrospenn på 1012 meter. Vi fortsetter til Sesimbra, en flott ferieby beliggende ved en bukt mot Atlanterhavet. Vi skal bo i 6 netter på utmerkede Hotel do Mar. Alle rom har balkong og havutsikt. Middag og frokost på hotellet under oppholdet.
Dag 4 - 8: Sesimbra
Hotellet innbyr til fine dager iro med bading, soling m.m. Det blir også en heldagsutflukt til Estremoz og Evora. Vi kjører østover inn i landet frem til Estremoz. Her blir det vinsmaking og lunsj. Videre til Evora, en godt bevart middelalderby som har murer, en katedral fra 1200-tallet, flere palasser og et romersk tempel fra det første århundre. Byen er oppført på UNESCOs verdensarvliste. En lokal guide viser oss rundt i middelalderbyen.
Dag 9: Sesimbra - Lisboa / Oslo / Værnes
På formiddagen kjører vi til flyplassen i utkanten av Lisboa. Kl. 13.30 er det avreise med TAP-air til Oslo og videre med SAS til Værnes kl. 20.30.
Sesimbra sett fra borgenKappelet, borgen over SesimbraSesimbra festning
SesimbraSesimbraSesimbra
CascaisPena Palass, SintraCabo da Roca9 DAGER
15.970,-

Turnr.: 51
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Lisboa tur/retur
  • Busstransport i Portugal
  • 8 hotellovernattinger
  • 8 frokost
  • 2 lunsj
  • 8 middag
  • 1 vinprøving
  • Lokal guide i Lisboa, Sintra og Evora
  • Reiseleder
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 3.890,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Høst
Tema
 » Historie
 » Mat og drikke
 »  » Vin
Reisemåte
 » Fly
 »  » Dagsutflukter med buss
 »  » Fly tur/retur
 »  » Rundreise med buss
Reisemål
 » Sør Europa
 »  » Portugal