Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
PS! Siste turen er gått
Se årets turer
Tyrol, Stubaital

Dolomittene
Tyrol i Østerrike er alltid et populært reisemål. I år har vi igjen valgt byen Fulpmes i Stubaital like sør for Innsbruck. Muligheter for avkobling i fin natur og oppleve østerriksk gjestfrihet. Under oppholdet arrangeres utflukter både til Tyrols hovedstad Innsbruck og en fantastisk fjelltur gjennom Dolomittene i Italia. På reisen benyttes Color Line Oslo - Kiel tur/retur.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Turen går sørover Østerdalen med frokost på Alvdal før turen går til Oslo. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Lunsjbuffet like etter avgang fra Oslo. Underholdning, musikk og hygge samt muligheter for en god handel i taxfree butikken ombord. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Schweinfurt
Det blir frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Vi fortsetter sørover Tyskland forbi Hamburg, Hannover, Kassel, Fulda og ankommer Schweinfurt på ettermiddagen. Her blir det middag og overnatting på Mercure Hotel Maininsel.
Dag 3: Schweinfurt - Fulpmes
Vi fortsetter sørover mot Nürnberg og München. Videre til Garmisch-Partenkirchen og til Østerrike. Vi passerer Tyrols hovedstad Innsbruck før vi kommer frem til Fulpmes som ligger i Stubaital ca. 15km sør for Innsbruck. Her skal vi bo i 5 netter på Hotel Donnerhof. Hotellet har eget svømmebasseng med ulike aktivitetstilbud. Hotellet ligger sentralt i byen, som er en typisk mindre østerriksk by med forretninger og trivelig atmosfære. Frokost og middag på hotellet under oppholdet.
DonnerhofStubaitalDonnerhof
Dag 4 - 7: Fulpmes
Vi kombinerer tid til avslapping, spennende turer i alpelandskapet og ulike utflukter. Vi tar en tur til Tyrols hovedstad Innsbruck. Her ser vi på hovedseverdighetene i tillegg til muligheter for handling. Vi tar en heldagsutflukt til Italia. Vi kjører til Cortina, over Pordoipasset i Dolomittene og nedover Val Gardena. Retur over Brennerpasset til Østerrike.
MarmolataDolomitteneKafferast
Dag 8: Fulpmes - Magdeburg
Avreise fra Fulpmes etter frokost. Vi kjører inn i Tyskland ved Kufstein og fortsetter nordover forbi München, Nürnberg, Leipzig og frem til Magdeburg. Middag og overnatting på Hotel Ratswaage.
Dag 9: Magdeburg - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og avreise med Color Lines ferje til Oslo kl. 14.00. Kveldsbuffet ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 10: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen går nordover Østerdalen og turen siste middag inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.10 DAGER
13.350,-

Turnr.: 41
Avganger:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 10 frokost
  • 1 lunsj
  • 9 middag
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • Utflukter ifølge program
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 1.150,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 2.150,-
  • Utvendig lugar tur/retur: kr. 550,- p.p.

Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
 » Høst
Tema
 » Natur
 » I ro (med mindre utflukter)
 » Handling
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Østerrike