Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Europa
Rimini, Italia - «Trekkspilltur»
Trekkspillere i Rimini
Vi kaller denne turen for «Trekkspilltur til Rimini» Den arrangeres for utøvere og andre «trekkspillfrelste». I tillegg til en ukes opphold i Rimini arrangeres utflukter. Det inngår lunsj på 2 utflukter. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur. Turene har blitt veldig populære siden starten i 1989.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Start fra Trøndelag ved midnatt. Påstigning underveis langs E6 til Oslo. Ankomst Oslo i god tid før Color Lines ferje har avgang kl.14.00 til Kiel. Middag ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 2: Kiel - Würzburg
Frokost på ferja før ankomst Kiel kl.10.00. Turen går sørover på fine tyske motorveger forbi Hamburg, Hannover, Kassel, Fulda og frem til Würzburg for middag og overnatting på Maritim Hotel.

Hotel Cruise, ComoDag 3: Würzburg - Como
Vi fortsetter sørover forbi Ulm. Grensen til Østerrike passeres ved Bregenz i østenden av Bodensjøen. Videre til Liechtenstein og Sveits. Vi passerer alpene over San Bernardinopasset og kjører forbi Lugano før ankomst Como for middag og overnatting på Cruise Hotel.

Dag 4: Como - Rimini
Vi fortsetter forbi Milano og kjører over Posletta. På ettermiddagen fortsetter vi forbi Parma, Bologna og til Rimini. Her blir det overnatting i 8 netter.

San MarinoDag 5 - 11: Rimini
I Rimini bor vi på hotell Monica, med kort avstand til den velholdte, enorme badestranda. Her blir det anledning til å ta en forfriskende dukkert. Vi kjører i løpet av uken i Rimini, to turer til trekkspillets Mekka, den lille, særegne landsbyen Castelfidardo som ligger en drøy times busstur sør for Rimini. Her ligger flere kjente trekkspillfabrikker. Medbragte trekkspill kan her innleveres til reparasjon. (NB! avklares på forhånd). I Castelfidardo finner vi også et enestående trekkspillmuseum hvor et besøk selvsagt hører med. Vi avlegger også et besøk i lilleputtstaten San Marino. Her bruker handelen å gå livlig. I tillegg blir det 2 halvdagsutflukter i nærområdet med innlagt lunsj. På kveldene er det hygge med trekkspilltoner og dans.

Trekkspillfabrikk, CastelfidardoRimini strandVertinnen på Roxy bar

Dag 12: Rimini - Kufstein
Vi kjører nordover mot Alpene, over Brennerpasset og til Tyrols hovedstad, Innsbruck. Videre til Kufstein ved grensen til Tyskland. Overnatting på Posthotel Erlerwirt like nord for Kufstein.

Dag 13: Kufstein - Magdeburg
Turen fortsetter forbi München, Nürnberg, Leipzig og frem til Magdeburg for middag og overnatting på NH Hotel Magdeburg.

Trekkspilling på dekk, Color FantasyDag 14: Magdeburg - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel hvor Color Lines ferje til Oslo har avgang kl.14.00. Koldtbord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 15: Oslo - Trøndelag
Ankomst Oslo kl.10.00. Turen går nordover Gudbrandsdalen eller Østerdalen med stopp på Dombås eller Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.15 DAGER
16.980,-

Turnr.: 43
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 12 hotellovernattinger
  • 14 frokost
  • 2 lunsj
  • 14 middag
  • Color Line Oslo-Kiel tur/retur
  • Utflukt Castelfidardo og San Marino
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 3.600,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 1.120,-
  • Utvendig lugar tur/retur: kr. 550,- p.p.
Lenker:
Hotel Monica

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Høst
 » 2022
Tema
 » Dans og musikk
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Sør Europa
 »  » Italia