Norge
Denne turen har gått
Brønnøysund med Vega
Helgeland (WikiCommons: Mahlum, GPL)Denne turen går langs Kystriksvegen nordover Helgelandskysten til Brønnøysund. Dagsutflukt til øya Vega. Da passeres også øya Ylvingen kjent fra tv-serien "Himmelblå". Vi får oppleve mye fin natur. Vi bor 3 netter i Brønnøysund.
Dag 1: Trondheim - Brønnøysund
Avreise fra Trondheim kl. 08.00. Turen går langs E6 nordover forbi Levanger, Steinkjer og frem til Grong. Ved Gartland kjører vi av til Høylandet for lunsj stopp. Videre på Kystriksvegen nordover. Vi tar ferje fra Holm til Vennesund og kjører frem til Brønnøysund. Middag og overnatting på Thon hotell.
BrønnøysundVennesundThon Brønnøysund
Dag 2: Brønnøysund, utflukt Vega
Vi kjører frem til Horn og tar ferja ut til Vega. Ferja anløper vanligvis øya Ylvingen som ble kjent i tv-serien "Himmelblå". Vi ankommer Vega ved Igerøy. Her vil en lokal guide møte oss og bli med på en rundtur på øya. Vega ble oppført på UNESCOs verdensarvliste i 2004 og vi besøker Verdensarvsenteret. På ettermiddagen tar vi ferje tilbake til Horn. Dagens middag blir på Hildurs Urterarium på Tillrem nord for Brønnøysund, 3-retters middag med omvisning i hagen.
Nes havn, VegaHildurs Urtearium
Dag 3: Brønnøysund
På formiddagen tar vi en tur ut til det kjente fjellet Torghatten. Det blir også tid til å gå opp til «hullet». Ettermiddagen disponibel på egen hånd i Brønnøysund. Middag på hotellet.
TorghattenBrønnøy kirkeThon Brønnøysund
Dag 4: Brønnøysund - Trondheim
Avreise fra Brønnøysund etter frokost. Turen går gjennom flott kystnatur forbi Hammelstø og frem til Tosbotn. Videre langs E6 sørover Namdalen. Middag på Heia Gjestegård og retur til Trondheim på kvelden.


4 DAGER
6.340,-

Turnr.: 6
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernattinger
  • 3 frokost
  • 4 middag
  • Lokalguide Vega
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 1.220,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
 » 2021
Tema
 » Blomster, Hage
 » Historie
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge
 »  » Nord Norge