Norge
Denne turen har gått
Vestlandet med Olden, Briksdal og Fjærland
Hoven, LoenDenne turen går i flott Vestlandsnatur med opphold i 3 netter på Olden Fjordhotell. Vi tar interessante utflukter under oppholdet til Loen, Briksdal og Fjærland. Turen sørover går om Dombås og over Strynefjellet, mens turen tilbake får langs kysten og om Molde.
Dag 1: Trøndelag - Olden
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Vi kjører langs E6 sørover mot Oppdal, over Dovrefjell og til Dombås hvor vi tar et opphold. Videre mot Vågå og Lom og over Strynefjellet i flott Vestlandsnatur til Stryn og frem til Olden innerst i Nordfjord. Her skal vi bo i 3 netter på Olden Fjordhotell. Middag på hotellet.
OldenOldenKafferast på Strynefjellet
Dag 2 og 3: Olden, utflukter
En dag blir det en kort utflukt til Loen hvor vi kan ta den nye fjellheisen til fjellet Hoven 1000 meter over havet. Herfra er det flott utsikt utover Nordfjord og mot mektige fjell i Jotunheimen. På ettermiddagen blir det tur til Briksdalen langs Oldenvatnet.
Den andre dagen blir det en utflukt sørover forbi Innvik, Utvik og ned til Byrkjelo. Videre til Skei ved Jølstravatnet og til Fjærland med besøk på Norsk bremuseum.
Skylift, LoenUtsikt fra HovenNorsk bremuseum i Fjærland
Dag 4: Olden - Trøndelag
Turen nordover går forbi Volda og Ørsta. Videre ferje over Storfjorden og vi fortsetter til Vestnes og ferje til Molde. Etter et opphold her går turen mot Oppdal og til Trondheim og Steinkjer på kvelden.


4 DAGER
5.640,-

Turnr.: 12
Avganger:

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernattinger
  • 3 frokost
  • 3 middag
  • Inngang Bremuseet, Fjærland
  • 2 ferjestrekninger
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 1.200,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge
 »  » Vestlandet