Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Norge
Denne turen har gått
Oslo m/Munchmuseet, Roseslottet, Nasjonalmuseet
Oslo har fått mange nye attraksjoner de siste år. På denne turen bor vi sentralt i Oslo i 4 netter og har ulike utflukter under oppholdet. Vi besøker det nye Munchmuseet, Roseslottet og det nyåpnede Nasjonalmuseet. På reisen kjører vi sørover Østerdalen og Gudbrandsdalen nordover.
Dag 1: Trøndelag - Oslo
Avreise fra Steinkjer på morgenen. Turen går sørover E6 via Trondheim til Ulsberg. Herfra tar vi Rv3 over Kvikne. Det blir et opphold på Alvdal før turen går videre sørover Østerdalen og frem til Oslo på sen ettermiddag. Her blir det overnatting i 4 netter på Thon Hotel Slottsparken. Middag på hotellet under oppholdet.
Dag 2 - 4: Oslo
Hver dag arrangeres ulike utflukter og besøk, men det blir også tid på egen hånd.
- Utflukt til Roseslottet ved Frognerseteren. Vi får orientering av lokal guide om kunstinstallasjonen skapt av brødrene Vebjørn og Eimund Sand. Det omhandler okkupasjonen av Norge under andre verdenskrig. (NB, litt gangavstand fra bussparkering). Samtidig besøkes Holmenkollen og Vigelandsparken.
- Besøk på det nye Munchmuseet med audioguide. Her er det samlet mange kjente kunstverk av Edvard Munch. Selve bygget er også en opplevelse på «innsiden». Museet ligger i den nye bydelen i Bjørvika og man kan også gå en tur på Operataket og besøke den nye Deichmanske bibliotek.
- Besøk på det nye Nasjonalmuseet som åpnet i juni iår. Dette ligger like ved Rådhuset og Aker brygge og det blir tid på egen hånd på ettermiddagen.
RoseslottetRoseslottetHolmenkollen
OperaenMunchmuseetDeichman bibliotek
NasjonalmuseetNasjonalmuseetAker Brygge
Dag 5: Oslo - Trøndelag
Avreise fra Oslo etter frokost. Turen nordover går forbi Lillehammer og gjennom Gudbrandsdalen. Turens siste middag inntas på Dombås. Retur til Trøndelag på ettermiddag/kveld.


5 DAGER
8.690,-

Turnr.: 21
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 4 hotellovernattinger
  • 4 frokost
  • 5 middag
  • Inngang og omvisning som beskervet
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 2.200,-
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Høst
 » 2022
Tema
 » Blomster, Hage
 » Historie
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge