Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Norge
Denne turen har gått
Vestlandet med båttur på Nærøyfjorden og Hardangerfjorden og Flåmsbanen
NærøyfjordenPå denne turen får man oppleve mye av Vestlandets flotte natur. Vi kjører over flere fjelloverganger, Dovrefjell, Strynefjell, Gaularfjell, Vikafjellet, Hardangervidda og Valdresflya. Videre inngår båttur på Nærøyfjorden, Aurlandsfjorden og Sørfjorden i Hardanger. Vi tar også Flåmsbanen opp til Myrdal. Vi bor i ro på samme hotell i 3 netter på Voss.

VågåvatnetDag 1: Trøndelag - Jølster
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går sørover forbi Oppdal, over Dovrefjell og til et opphold på Dombås. Videre til Vågå og Lom ved Vågåvatnet. På ettermiddagen fortsetter vi over Strynefjell og gjennom flott Vestlandsnatur mot Stryn, Lom og Olden. Turen fortsetter forbi Innvik og Utvik og over fjellet til Byrkjelo og videre til Skei ved Jølstervatnet. Middag og overnatting på Thon Hotel Skei i Jølster.

Dag 2: Jølster - Voss
Vi kjører langs Jølstervatnet til Vassenden og tar snart av mot Gaularfjell. Her er det bygd et nytt utsiktspunkt som gir flott utsyn utover fjell- og fjordlandskap. Vi fortsetter ned til Sognefjorden og tar ferje til Vangsnes. Herfra kjøre vi langs fjorden til Vik og over Vikafjellet til Vossavangen. Her skal vi bo i 3 netter på Park Hotel. Frokost og middag på hotellet under oppholdet.

Dag 3: Voss, utflukt: Nærøyfjorden og Flåmsbanen
På formiddagen kjøer vi ned til Gudvangen og vi tar en båttur på Nærøyfjorden og videre inn Aurlandsfjorden. Vi anløper også Undredal før ankomst Flåm. På ettermiddagen tar vi Flåmsbanen fra Flåm til Myrdal og videre tog til Voss.

NærøyfjordenFlåmsbanen

Dag 4: Voss, utflukt: Hardangerfjorden
Vi kjører over den store Hardangerfjordbrua forbi Kinsarvik og til Lofthus. Herfra tar vi en båttur langs Sørfjorden til Odda. På ettermiddagen besøker vi fruktgård og smaker på god cider fra Hardanger. Retur til hotellet på ettermiddagen.

HardangerbruaLofthusCider

Dag 5: Voss - Gol
Vi starter på turen tilbake og har mange flotte naturopplevelser igjen. Vi kjører til Eidfjord innerst i Hardangerfjorden. Herfra kjører vi Måbødalen opp til Vøringsfossen. Det er bygd nye gangveger som gir flott utsyn utover den mektige fossen. Fortsetter om Hardangervidda til Geilo og videre til Gol for overnatting på Pers hotell.

VøringsfossenTrappa over VøringsfossenPers hotell på Gol

Dag 6: Gol - Trøndelag
Kjører over Golsfjellet til Fagernes og opp til Beitostølen og videre over Valdresflya. Turens siste middag inntas på Dombås og retur til Trøndelag på kvelden.6 DAGER
10.860,-

Turnr.: 11
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 5 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 6 middag
  • Flåmsbanen Flåm - Myrdal
  • Båttur Nærøyfjorden
  • Båttur Hardangerfjorden
  • Cider
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 2.200,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Vår
 » 2022
Tema
 » Historie
 » Natur
 » Mat og drikke
 »  » Lokal drikke
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge
 »  » Vestlandet