Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Norge
Denne turen har gått
Stavanger, Flor og Fjære, fly og buss
StavangerDenne turen går med buss sørover Vestlandet. Vi får oppleve mye flott natur med fjorder og fjell. I turen inngår reise med Flåmsbanen fra Flåm til Myrdal. I Stavanger inngår utflukt til øya Sør-Hilde hvor parkanlegget «Flor og Fjære» ligger. Ferje inn Lysefjorden til Lysebotn. Retur via Telemark og besøk på Rjukan.

StavangerDag 1: Værnes - Stavanger
Avreise fra Værnes kl. 08.00. Vi flyr med SAS til Stavanger. Ankommer Sola flyplass utenfor Stavanger kl. 09.10. Vi kjører inn til Stavanger sentrum hvor vi skal bo i 2 netter på Thon Hotel Maritim som ligger sentralt. Etter at bagasjen er plassert er dagen disponibel på egen hånd i sentrum. Det blir felles middag på hotellet på kvelden.

Dag 2: Stavanger, utflukt Flor og Fjære
På formiddagen blir det en rundtur med lokal guide i og rundt Stavanger. Turen avsluttes til fots i bydelen gamle Stavanger. Ettermiddagen disponibel på egen hånd før vi tar båt ut til øya Sør-Hidle. Her ligger det fantastiske parkanlegget «Flor og Fjære». Vi får orientering og omvisning før vi spiser middag i restauranten. Båt tilbake til Stavanger på kvelden.

Stavanger
Flor og FjæreFlor og FjæreFlor og Fjære

Dag 3: Stavanger - Lysefjorden - Rauland
Vi tar ferje fra Lauvik og seiler inn den trange og vakre Lysefjorden. På turen inn til Lysebotn, som tar 3 timer, passerer vi rett under Preikestolen. Fra Lysebotn fortsetter vi på en svingete veg oppover fjellsiden. Fra toppen er det fin utsikt utover Lysefjorden og Lysebotn. Etterpå kjører vi Suleskarvegen over til Setesdal. Videre forbi Bykle og frem til Hovden og Haukeligrend og langs Totakvannet til Rauland. Overnatting på Rauland Høgfjellshotell.

PrekestolenLysefjordenLysefjorden

Dag 4: Rauland - Hønefoss
Videre til Møsvatn og frem til Vemork. Her besøkes Norsk Industriarbeidermuseum. Etterpå til Rjukan for et opphold. Stedet ligger i en trang dal med Gaustatoppen på 1883 m.o.h. i sør. På ettermiddagen kjører vi langs Tinnsjø, forbi Kongsberg og frem til Klekken hotell ved Hønefoss.

Dag 5: Hønefoss - Trøndelag
Kjører over Hadeland og frem til Toten og Gjøvik. Videre forbi Lillehammer og nordover Gudbrandsdalen til turens siste middag på Dombås. Videre til Oppdal og Trøndelag på kvelden.5 DAGER
10.950,-

Turnr.: 18
Avreise:
Påstigningsliste alternativ: 3

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Stavanger
  • 4 hotellovernattinger
  • 4 frokost
  • 5 middag
  • Utflukter med innganger som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 1.890,-
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
 » 2022
Tema
 » Blomster, Hage
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge
 »  » Sør-Norge