Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Norge
Denne turen har gått
Stavanger med Flåmsbanen, Flor og Fjære, Lysefjorden og Rjukan
StavangerDenne turen går med buss sørover Vestlandet. Vi får oppleve mye flott natur med fjorder og fjell. I turen inngår reise med Flåmsbanen fra Flåm til Myrdal. I Stavanger inngår utflukt til øya Sør-Hidle hvor parkanlegget «Flor og Fjære» ligger. Da bilferjen til Lysebotn ble kansellert i juni blir det en båttur inn Lysefjorden forbi Prekestolen. Retur via Telemark og besøk på Rjukan.

Dag 1: Trøndelag - Olden
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går E6 sørover forbi Oppdal, over Dovrefjell og til Dombås. Videre til Vågå og Lom ved Vågåvatnet. På ettermiddagen fortsetter vi over Strynefjellet og får flott vestlandsnatur mot Stryn, Lom og Olden. Vi overnatter på Olden Fjordhotell.

Olden FjordhotellOlden FjordhotellLom

Dag 2: Olden - Flåm - Voss
Vi fortsetter over Utvikfjellet til Byrkjelo og videre forbi Fjærland, Sogndal og til Lærdal. Vi kjører gjennom den lange Lærdalstunnelen til Aurland og Flåm. Herfra tar vi den spektakulære Flåmsbanen opp til Myrdal stasjon og tilbake til Flåm. Vi kjører med bussen forbi Gudvangen og til Voss. Overnatting på Park Hotel Vossevangen.

LærdalstunnelenFlåmFlåm

Dag 3: Voss - Haugesund - Stavanger
Vi fortsetter over Hardangerbrua gjennom fruktbart landskap langs Hardangerfjorden og Sørfjorden til Odda. Herfra kjører vi til Haugesund og besøker Haraldshaugen. På ettermiddagen blir det ferje og undersjøisk tunnel frem til Stavanger. Her blir det overnatting i 2 netter på Thon Hotel Maritim i sentrum.

HaugesundHaraldshaugenHaraldshaugen

Dag 4: Stavanger
På formiddagen blir det en flott båttur inn Lysefjorden forbi Prekestolen og retur Stavanger. Ettermiddagen disponibel på egen hånd før vi tar båt ut til øya Sør-Hidle. Her ligger det fantastiske parkanlegget «Flor og Fjære». Vi får orientering og omvisning før vi spiser middag i restauranten. Båt tilbake til Stavanger på kvelden.

Stavanger
Flor og FjæreFlor og FjæreFlor og Fjære

Dag 5: Stavanger - Rauland
Vi starter dagen med en lokal guide i og rundt Stavanger. Vi kjører forbi Ålgård og frem til Byrkjedalstunet hvor det blir opphold. Videre til Sirdal og Suleskarvegen over til Setesdal. Videre forbi Bykle og frem til Hovden og Haukeligrend og langs Totakvannet til Rauland. Overnatting på Rauland Høgfjellshotell.

PrekestolenLysefjordenLysefjorden

Dag 6: Rauland - Hønefoss
Videre til Møsvatn og frem til Vemork. Her besøkes Norsk Industriarbeidermuseum. Etterpå til Rjukan for et opphold. Stedet ligger i en trang dal med Gaustatoppen på 1883 m.o.h. i sør. På ettermiddagen kjører vi langs Tinnsjø, forbi Kongsberg og frem til Klekken hotell ved Hønefoss.

Dag 7: Hønefoss - Trøndelag
Kjører over Hadeland og frem til Toten og Gjøvik. Videre forbi Lillehammer og nordover Gudbrandsdalen til turens siste middag på Dombås. Videre til Oppdal og Trøndelag på kvelden.7 DAGER
11.890,-

Turnr.: 17ac
Avganger:
Påstigningsliste alternativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 6 hotellovernattinger
  • 6 frokost
  • 7 middag
  • Flåmsbanen Flåm - Myrdal
  • Båt til «Flor og Fjære»
  • Lokal guide i Stavanger
  • Båttur Lysefjorden
  • Norsk Industrimuseum
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 2.580,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
 » 2022
Tema
 » Blomster, Hage
 » Historie
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge
 »  » Vestlandet
 »  » Sør-Norge