Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Norge
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Geiranger og Ålesund med Trollstigen, Geirangerfjorden og Norangsdalen
Dalsnibba
På denne turen kjører vi om Dombås, ned Romsdalen og opp Trollstigen på veg sørover. Vi har overnatting på Hotel Union i Geiranger. Vi tar ferja ut på Geirangerfjorden til Hellesylt og fortsetter ned Norangsdalen til Øye. Videre med 2 ferjer før ankomst Ålesund hvor det blir overnatting i 2 netter. En lokal guide viser oss byen som ble oppbygd i Jugendstil etter den store bybrannen. Returen går om Molde.

Dag 1: Trøndelag - Geiranger
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går sørover E6 til Dombås hvor det blir et opphold. Videre vestover forbi Lesja og gjennom Romsdalen. Vi passerer Trollveggen før vi tar vegen opp mot Trollstigen, en av Norges mest kjente turistveger. Fra toppen er det flott utsikt over vegen som går i mange slyng. Vi kjører ned til fruktbare Valldal og tar ferje til Eidsdal. Videre blir det et opphold ved det kjente utsiktspunktet i Ørnesvingen. Herfra er det flott utsikt utover Geirangerfjorden og Geiranger innerst i fjorden med mektige fjell mot Jotunheimen. Vi skal bo på utmerkede Hotel Union som ligger flott til ovenfor sentrum med utsikt utover fjorden.
De syv søstre, GeirangerfjordenTrollstigenHotel Union
NorangsdalenDag 2: Geiranger - Ålesund
På formiddagen blir det ferje ut Geirangerfjorden til Hellesylt. Herfra kjører vi ned Norangsfjorden til Øye og ferje over Hjørundfjorden til Sæbø. Videre til Ørsta og ferje Festøya - Solavågen før vi kjører frem til Ålesund. Her blir det overnatting i 2 netter på Quality Hotel i sentrum.
Dag 3: Ålesund
En lokal guide viser oss rundt i byen som ble oppbygd i Jugendstil etter den store bybrannen i 1904. Vi besøker også Aksla som gir flott utsikt utover byen og fjordlandskapet fra havet og inn mot Sunnmørsalpene. Etterpå besøkes Atlanterhavsparken med sitt store akvarium.
ÅlesundÅlesundMolde
Dag 4: Ålesund - Trøndelag
Vi forlater Ålesund og kjører til Vestnes og ferje over Romsdalsfjorden til Molde. Herfra går turen til Sunndalsøra og til Oppdal hvor vi inntar turens siste middag. Retur til Trondheim og Steinkjer på ettermiddag/kveld.


4 DAGER
7.290,-

Turnr.: 24
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernattinger
  • 3 frokost
  • 4 middag
  • Båttur Geirangerfjorden
  • Lokal guide i Ålesund
  • Inngang Atlanterhavsparken
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 1.840,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Historie
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge
 »  » Vestlandet