Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Norge
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Geiranger med Trollstigen, båttur og Dalsnibba
Denne turen går i en av Norges flotteste og mest kjente naturområder. Geirangerfjorden står på Unescos verdensarvliste og vi skal bo i 2 netter på Hotel Union som er at av de Historiske hotell i Norge.
På turen sørover kjører vi opp Trollstigen og ned Ørnevegen mot Geiranger. Vi har en flott fjordtur på Geirangerfjorden. På returen besøkes Dalsnibba med flott utsiktspunkt.

Dag 1: Trøndelag - Geiranger
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går sørover E6 til Dombås hvor det blir et opphold. Videre vestover forbi Lesja og gjennom Romsdalen. Vi passerer Trollveggen før vi tar vegen opp mot Trollstigen, en av Norges mest kjente turistveger. Fra toppen er det flott utsikt over vegen som går i mange slyng. Vi kjører ned til fruktbare Valldal og tar ferje til Eidsdal. Videre blir det et opphold ved det kjente utsiktspunktet i Ørnesvingen. Herfra er det flott utsikt utover Geirangerfjorden og Geiranger innerst i fjorden med mektige fjell mot Jotunheimen. Vi skal bo i 2 netter på utmerkede Hotel Union. Hotellet ligger flott til ovenfor tettstedet med utsikt utover fjorden. Hotellet inngår i kjeden «De Historiske Hotell». Det er et stort bade- og spaanlegg på hotellet. Middag på hotellet begge dager.
TrollstigenTrollveggenHotel Union
Dag 2: Geiranger, båttur
På formiddagen blir det en flott båttur utover Geirangerfjorden. Vi får se fossefallene De syv søstre og gamle boplasser opp i fjellsidene hvor Skageflå er den mest kjente. Geirangerfjorden er den innerste delen av Storfjord, ca. 15 km lang fra Hellesylt til Geiranger. I 2005 kom fjorden på Unescos liste over vestnorsk fjordlandskap som verdens kultur- og naturarvsteder. Ettermiddagen disponibel iro på hotellet eller besøke Fjordsenteret som ligger like ved hotellet.
ØrnesvingenDe Syv Søstre, GeirangerDalsnibba Skywalk
Dag 3: Geiranger - Trøndelag
Vi forlater Geiranger og kjører opp til Dalsnibba. Fra 1500 meters høyde er det fantastisk utsikt mot fjord- og fjellandskapet. Vi fortsetter nedover Ottadalen mot Lom. Her besøkes Lom stavkirke. Etterpå til Dombås hvor det blir middag. Vi kjører E6 mot Trondheim og Steinkjer på sen ettermiddag/kveld.


3 DAGER
6.280,-

Turnr.: 13
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 2 hotellovernattinger
  • 2 frokost
  • 3 middag
  • Båttur på Geirangerfjorden
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 790,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Historie
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge
 »  » Vestlandet