Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Norge
PS! Siste turen er gått
Se årets turer
Stavanger m/Flåmsbanen, Bergen, Flor og Fjære, Lysefjorden

StavangerDenne turen foregår med buss sørover Vestlandet. Vi får oppleve mye flott natur med fjorder og fjell. I turen inngår reise med Flåmsbanen fra Flåm til Myrdal. Videre besøkes Bergen før turen fortsetter til Stavanger. I Stavanger inngår utflukt til øya Sør-Hidle hvor parkanlegget «Flor og Fjære» ligger. Det blir båttur inn til Prekestolen i Lysefjorden. Retur via Kristiansand og Sørlandet.
Dag 1: Trøndelag - Jølster
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går E6 sørover forbi Oppdal, over Dovrefjell og til Dombås. Videre til Vågå og Lom ved Vågåvatnet. På ettermiddagen fortsetter vi over Strynefjellet og får flott vestlandsnatur mot Stryn, Loen og Olden. Vi kjører over Utviksfjellet og frem til Skei ved Jølstervatnet hvor det blir overnatting på Thon Hotel Jølster.
Thon Hotel JølsterStrynefjelletLom
Dag 2: Jølster - Bergen
Vi kjører forbi Fjærland, Sogndal og til Lærdal. Vi kjører gjennom den lange Lærdalstunnelen til Aurland og Flåm. Herfra tar vi den spektakulære Flåmsbanen opp til Myrdal stasjon på Bergensbanen. Herfra tar vi tog til Voss før vi kjører med buss til Bergen og overnatting på Quality Hotel Edvard Grieg.
LærdalstunnelenFlåmFlåm
Dag 3: Bergen - Haugesund - Stavanger
På formiddagen besøker vi Bergens sentrum med sin kjente bryggerekke og Fiskertorget. Vi fortsetter sørover med ferje over Bjørnarfjorden, over Stord og frem til Haugesund. Her besøkes Haraldshaugen før ferje og undersjøisk tunnel frem til Stavanger. Her blir det overnatting i 3 netter på Thon Hotel eller Comfort Hotel Square i sentrum.
HaugesundHaraldshaugenHaraldshaugen
Dag 4: Stavanger
På formiddagen blir det en rundtur med lokal guide i og rundt Stavanger. Turen avsluttes til fots i bydelen gamle Stavanger. Ettermiddagen disponibel på egen hånd før vi tar båt ut til øya Sør-Hidle. Her ligger det fantastiske parkanlegget «Flor og Fjære». Vi får orientering og omvisning før vi spiser middag i restauranten. Båt tilbake til Stavanger på kvelden.
StavangerGamle Stavanger
Flor og Fjære«Flor og Fjære»
Dag 5: Stavanger, utflukt Lysefjorden
På formiddagen tar vi en båttur til den vakre Lysefjorden. Turen varer ca. 3,5 timer og vi får se Fantahålå, den stupbratte fjellveggen til Prekestolen og Hengjanefossen. Båten har stort soldekk og salonger med panoramavinduer og kiosk. Ettermiddagen disponibel i sentrum, muligheter for å besøke Oljemuseet som gir en fin innføring i landets utbygging av oljevirksomheter fra slutten av 60-tallet.
PrekestolenNorsk Oljemuseum
Dag 6: Stavanger - Hønefoss
Vi tar hovedvegen fra Stavanger forbi Sandnes, Flekkefjord, Mandal og til Kristiansand. Videre langs Sørlandet forbi Arendal, Porsgrunn, Larvik og til Drammen. Herfra kjører vi frem til Hønefoss for overnatting på Klækken Hotel.
Dag 7: Hønefoss - Trøndelag
Vi fortsetter nordover Valdres til Fagernes, forbi Beitostølen og over Valdresflya. Herfra er det fin utsikt mot de høyeste toppene i Jotunheimen. Videre til Dombås for turens siste middag. Retur til Trøndelag på kvelden.7 DAGER
13.490,-

Turnr.: 14
Avganger:

Prisen inkluderer:
  • 6 hotellovernattinger
  • 6 frokost
  • 7 middag
  • Flåmsbanen Flåm - Myrdal
  • Båt til «Flor og Fjære»
  • Båttur Lysefjorden
  • Lokal guide i Stavanger
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 2.980,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Blomster, Hage
 » Historie
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge
 »  » Vestlandet
 »  » Sør-Norge