Europa
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Holland, blomstringstur

Tulipaner i Keukenhof
I mange år har vi kjørt «blomstringstur» til Holland på våren. Turen går når det store blomsteropptoget går. I tillegg til blomsterprakten inngår andre turistattraksjoner: Amsterdam med alle kanalene, miniatyrbyen Madurodam, Panorama Mesdag, besøk på porselensfabrikk m.m. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur på reisen.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går til Alvdal hvor det blir frokost. Videre sørover Østerdalen til Oslo og avreise med Color Line kl. 14.00. Lunsjbord ombord etter avreise og overnatting i dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Apeldoorn
Frokost før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går på tyske motorveger forbi Hamburg, Bremen og grensen til Nederland passeres øst for Hengelo. Vi fortsetter vestover til Apeldoorn hvor det blir overnatting på Bilderberg Hotel De Keizerkroon.
Dag 3: Apeldoorn - Amsterdam - Den Haag
Etter frokost er det kort veg til Nederlands hovedstad Amsterdam. Her blir det båttur på byens mange kanaler. Etter et opphold fortsetter vi sørover forbi Schiphol og frem til Den Haag hvor vi skal bo i 3 netter på Parkhotel den Haag.
BlomstertogetBlomstertogetBlomstertoget
Dag 4 - 5: Holland, diverse  utflukter
Under oppholdet besøker vi en rekke turistattraksjoner og kjente steder. På formiddagen ser vi på det store blomsteropptoget som går fra Noordwijk til Harlem. Toget har flotte dekorerte vogner og musikkorps.  Blomsterparken Keükenhof med sitt 250 dekar store område bestående av enorme mengder løkblomster og forskjellige busker og trær, er et imponerende skue. Miniatyrbyen Madurodam med kjente bygninger og anlegg i målestokk 1:25. Panorama Mesdag i den Haag har et imponerende maleri over Scheveningen. Porselensfabrikken i Delft med produksjon av det verdenskjente blå porselenet.
AmsterdamMadurodamPanorama Mesdag
AmsterdamPorselensfabrikken i DelftMadurodam
Dag 6: Amsterdam - Bremen
På formiddagen besøker vi en treskomaker og et gårdsysteri hvor vi smaker på forskjellige typer hollandsk ost. Vi besøker fiskelandsbyen Volendam hvor en del av befolkningen går i nasjonaldrakt. Vi fortsetter over Zuiderzee-demningen mot Nordsjøen før vi passerer Groningen og kommer inn i Tyskland igjen. Passerer Oldenburg og ankommer Bremen på ettermiddagen. Her blir det middag og overnatting på Radisson Blu Hotel som ligger i sentrum.
Dag 7: Bremen - Kiel / Oslo
Fra Bremen kjører vi forbi Hamburg og frem til Kiel. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje fra Kiel til Oslo. Middag/koldtbord ombord og overnatting i dobbeltlugar. Musikk, dans og hygge i salongene utover kvelden.
Dag 8: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Vi kjører nordover Østerdalen hvor turens siste middag inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddagen/kvelden.8 DAGER
13.940,-

Turnr.: 42
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
 • 5 hotellovernattinger
 • 8 frokost
 • 1 lunsj
 • 7 middag
 • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
 • Blomsteropptoget
 • Inngang Keükenhof, Madurodam, Delft og Panorama Mesdag
 • Båttur i Amsterdam
Tillegg:
 • Enkeltrom hotell: kr. 1.880,-
 • Singellugar tur/retur: kr. 1.380,-
 • Utvendig lugar tur/retur: kr. 600,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Vår
Tema
 » Blomster, Hage
 » Natur
 » Handling
Reisemåte
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Nederland