Finn tur
Lindesnes Trekkspillklubb
2020:v01 - Lindesnes Trekkspillklubb - Kiel
I januar inviterer Lindesnes Trekkspillklubb og Risdal Touring til gode og stemningsfulle opplevelser ombord i fantastiske MS Color Magic - på et 2-døgns cruise til Kiel fra Oslo! 2 døgn fullspekket med god mat, hyggelig atmosfære og trekkspillmusikk. Ombord blir det ettermiddagsshow med Lindesnes Trekkspillklubb - og de varter opp med god og varie ...
4 dager, avreise: 3.januar
5.190,-
2020:v05 - Tilbudstur - København, 3 dager
Tilbudstur - 50% rabattVår og høst kjører vi 3-dagers turer til København. Vi har to fine nattseilinger med DFDS's store ferje «Crown Seaways» eller «Pearl Seaways» mellom Oslo og København tur/retur. Videre har vi en hel dag disponibel i København. Dette gir tid til handling eller andre opplevelser København har å by på.
3 dager, avreise: 22.mars
kun 695,-
2020:v06 - København, 4 dager
Kortturer til København er populære. I mars har vi meget god pris på en 4-dagers tur med hotellovernatting i sentrum. Vi benytter DFDS Oslo - København tur/retur. Man får god tid til shopping i byens gågate «Strøget» eller i de store varehusene som besøkes. Muligheter for å besøke museer m.m.
4 dager, avreise: 4.april
2.790,-
2020:v02 - Minicruise til Kiel
«På dansefot» har egen beskrivelseBåde på våren og utover høsten kjører vi de populære 3-dagers minicruisene med Color Line til Kiel. Vi har avreise svært tidlig på morgenen og utreise med Color Line fra Oslo kl. 14.00. Ruten trafikkeres med søsterskipene "Color Fantasy" og "Color Magic".
3 dager, avreise: 5.april
1.690,-
2020:v31 - Praha med Dresden og Berlin
Praha har en meget rik historie og en meget fin og godt bevart arkitektur. Gamle bygninger viser at byen tidligere var sentral for kunst og kultur i Europa. Byen ligger fint til ved elva Moldau og flere broer over elva gir byen særpreg. Mest kjent er Karlsbroen med sine byporter og tårn. En lokal guide viser oss byens hovedseverdigheter. Det blir g ...
8 dager, avreise: 7.april
9.790,-