Europa
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Tyrol, Østerrike

Dolomittene
Tyrol i Østerrike er alltid et populært reisemål. I år har vi valgt byen Igls like sør for Innsbruck. Muligheter for avkobling i fin natur og oppleve østerriksk gjestfrihet. Under oppholdet arrangeres utflukter både til Tyrols hovedstad Innsbruck og en fantastisk fjelltur gjennom Dolomittene i Italia. På reisen benyttes Color Line Oslo - Kiel tur/retur.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Turen går sørover Østerdalen med frokost på Alvdal før turen går til Oslo. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Lunsjbuffet like etter avgang fra Oslo. Underholdning, musikk og hygge samt muligheter for en god handel i taxfree butikken ombord. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Merseburg
Det blir frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Vi kjører sørøstover mot Berlin og videre sørover til Merseburg. Her blir det middag og overnatting på Radisson Blu Hotel. (På avgangen 30.aug bor vi på Radisson Blu Hotel i Dessau).
Dag 3: Merseburg - Igls
Vi fortsetter sørover mot Nürnberg og München. Videre til Garmisch-Partenkirchen og til Østerrike. Vi passerer Tyrols hovedstad Innsbruck før vi kommer frem til Igls. Det er en koselig mindre alpeby som ligger på en høyde like sør for Innsbruck. Her skal vi bo i 5 netter på Hotel Bon Alpina som ligger midt i sentrum av byen. Hotellet har en flott velværeavdeling med både innendørs og oppvarmet utendørsbasseng. Fra byen går det også heis opp til fjellområder med fine turstier. Frokost og middag på hotellet under oppholdet.
Dag 4 - 7: Igls
Vi kombinerer tid til avslapping, spennende turer i alpelandskapet og ulike utflukter. Vi tar en tur til Tyrols hovedstad Innsbruck. Her ser vi på hovedseverdighetene i tillegg til muligheter for handling. Vi tar en heldagsutflukt til Italia. Vi kjører til Cortina, over Pordoipasset i Dolomittene og nedover Val Gardena. Retur over Brennerpasset til Østerrike.
MarmolataDolomitteneKafferast
Dag 8: Igls - Hildesheim
Avreise fra Igls etter frokost. Vi kjører inn i Tyskland ved Kufstein og fortsetter nordover forbi München, Nürnberg, Kassel og frem til Hildesheim. Middag og overnatting på InterCity Hotel.
Dag 9: Hildesheim - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og avreise med Color Lines ferje til Oslo kl. 14.00. Kveldsbuffet ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 10: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen går nordover Østerdalen og turen siste middag inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.10 DAGER
14.950,-

Turnr.: 46a
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 10 frokost
  • 1 lunsj
  • 9 middag
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • Utflukter ifølge program
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 2.370,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 1.380,-
  • Utvendig lugar tur/retur: kr. 600,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Natur
 » Vandring
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Østerrike